Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Tez jestem strasznie ciekaw, ostatnio troche mi tego idzie i martwie sie bo mam miec za niedlugo badania.
"slysze obraz, widze dzwiek"
  • 361 / 33 / 0
Ja mialem w pracy na tym bedac testy wszystko negatywnie wyszlo. :hug:
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 21 / 0
ile godzin dziala u was 3-FPM sniffem? Po jakim czasie wchodzi i peak?
  • 361 / 33 / 0
Sniff po 10-15 minutach peak 1.5 h dziala 4 h czuc dzialanie oraz 6h oralnie mowie o dawkach do 150 mg z tolerka osoby i popijajaca to napojem energetycznym i mix z lekami na przeziebienie lecz rzadko.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 4 / 0
bardzo wydajny stim. w ciągu 24h wprowadziłem w organizm per sniff jakieś 500-700mg tego ustrojstwa, ostatnia dawka niedziela wieczór, mniej więcej 20. przez całą noc miałem piękny clearhead, brak schiz i dokuczliwe wazo(ale sproszkowany imbir dał sobie z tym radę). zasnąłem około 8 rano dnia następnego i tu ciekawostka: dynamizm myślowy utrzymywał się u mnie do środowego poranka, przy czym mogłem normalnie spać, jeść i fizycznie nic mi nie dolegało.
  • 65 / 1 / 0
@up
Miałeś to co było przez pewien moment rozdawane ostatnio w samplach przez jednego vendora czy z innego źródła? Jeśli to drugie, daj znać jak możesz na priv lub w dziale sprzedawcy gdzie to można znaleźć:)
  • 594 / 36 / 0
mam takie pytanko, czy można brać 3-FPM wraz z bisprololem 5mg/doba i telmisartanem 80mg/doba
bo planuje se z grama zamówić na próbe
  • 402 / 21 / 0
Powiem ja dla was że 5mg 4F-MPH mocniej mnie pobudza niż 100mg 3-FPM sniffowane. 3-FPM sort drapieżny. Dla mojego nosa bardzo drapieżny. Zabójczy wręcz.
Ale to serotoniny to praktycznie nie tyka. Zero podbicia humoru jak dla mnie. Typowe NDRA.
amfetaminy nie testowałem. Jestem ciekaw porównania obu tych substancji. Opinie w necie na anglojęzycznych forach wskazują tego RCka jako najbardziej przypominającego Adderall.
  • 361 / 33 / 0
Ja bralem Adderall i powiem,ze wyzsze dawki 3-FPH tak dzialaja i szczerze badam troche ta substancje i do roboty jak znalazl koncetracja i skupienie leciutko tylko euforia w sam raz by pracowac.
  • 402 / 21 / 0
Jokerr - Czyli jakieś podobieństwo występuje. A ile brałeś tego Adderalu (rozumiem że adderal w tabsach więc ROA: oral) i jaka dawka 3-FPM (oral czy sniff) jest porównywalna do niego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.