Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 708 / 25 / 0
Dziwna substancja zamiast pobudzenia,dała mi senność,spokój,relaks,koncentracje .
Stan jak po dużej ilości benzo i niewielką ilością fenidatu
  • 564 / 52 / 0
SIN opublikował wyniki analizy domyślnego 2fma, wyszło mdphp. Wstydź sie vendorze!
Predzej martwy niz slaby
  • 9400 / 1835 / 2
18 sierpnia 2018Pawel_31 pisze:
Dziwna substancja zamiast pobudzenia,dała mi senność,spokój,relaks,koncentracje .
Zryta dopamina.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 78 / 9 / 0
odnośnie sprawy z mdphp
Spoiler:
  • 3455 / 1118 / 0
18 sierpnia 2018Stteetart pisze:
18 sierpnia 2018Pawel_31 pisze:
Zryta dopamina.
Masz ADHD? Zbyt niski poziom dopaminy, amfetaminy Cię uspokajają.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 610 / 29 / 0
Przyjęte 50mg doustnie (wcześniej dwie próby w miksie z MDMA około 100mg, żadnych efektów, tylko mniej nogi bolą od tańczenia) i działanie na granicy placebo, dociągnięte kolejne 50mg nic nie dało, nie rozumiem tej substancji.. Sort legitny, znajomy ten sam brał i przy 100mg czuł stymulacje i zarzekał że dobry miks z emką. Ktoś może wytłumaczyć o co chodzi? Czy na niektórych po prostu amfetaminy nie działają? Nie wiadomo czy celować w prawdziwą amfe czy to bez sensu..
  • 9400 / 1835 / 2
Tak zacna substancja przepadla w odmetach hajpa?

Napisze tak: POTĘGA
Cos co w dluzszych ciagach rryje, ale do krotkoterminowych uderzen BOMBA, PETARDA.

Dawki 40-50mg juz robia robote.

Ps mix z 2015r 20mg 2fma+ 30mg hexenu trzymal 3-4h. Bomba ale to historia na inna opowiesc:-).
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 92 / 16 / 9
Piszecie, że dorzutki nie przywracają koncentracji, a jedynie utrudniają zaśnięcie. Muszę dzisiaj skończyć ważny projekt, a oprócz tego związku mam pod ręką 4F-EPH, czy dorzucenie tego związku gdy ustaną poprawiające produktywność efekty 2-FMA ma sens? Ech że mi się zachciało bawić w RCki zamiast trzymać się starej wypróbowanej krajówki...
  • 4907 / 855 / 0
Myślę że to zły pomysl dorzucac fenidaty do amfetamin. Już lepiej 2FMA probowac moze zadziała jak trzeba.
  • 2 / / 0
Przyjęto 2 tabletki, łącznie 60mg, duży ze mnie chłop 120 kg, przyjemne pobudzenie i chęć do porobienia czegoś i pogadania ale bez euforii, brak dużych oczu czy innych oznak że coś się brało, wejście bardzo łagodne wręcz nieodczuwalne, efektów ubocznych brak ale nic od pół roku (oprócz alkoholu 3 tygodnie temu) nie brałem.
Bardzo pozytywna substancja na pobudzenie żeby nikt się nie skapnął, działanie około 6h, potem bez problemu zasnąłem i następnego dnia czułem się normalnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.