4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / 4 / 0
Nie no dlatego wykluczyłem go od razu
Vlad na Ciebie paczy,
bacznie obserwuje... :cool:
Zacznij tylko fikać, :diabolic:
to Ci w ryj przypierwiastkuje :gun: %-D
  • 2877 / 266 / 0
a co, rozróżnisz każdy duży krysztal jaka jest substancja? wiadomo tylko ze nie mef, po wyglądzie to moze być równie dobrze 3-MMC czy jakieś cmc albo jakieś alfy, no wszystko
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 1141 / 116 / 0
Ale ja po doznaniach wnioskuje :) To że nie mef to 100%, a 3MMC by go porobiło. On pisze ze to nieaktywne jest :P
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 4 / 0
Właśnie wziąłem bo myślałem ze to trójka a jeszcze tak wszyscy chwalą co jedzą ale się rozczarowałem i uznałem ze yo na pewno nie 3 dlatego napisałem tu
Vlad na Ciebie paczy,
bacznie obserwuje... :cool:
Zacznij tylko fikać, :diabolic:
to Ci w ryj przypierwiastkuje :gun: %-D
  • 2877 / 266 / 0
napisałeś ze z wyglądu to jak klef :) a ja napisałem ze z wyglądu to moze być wszystko tak naprawdę praktyczniev
  • 1141 / 116 / 0
Bo najbardziej mi to przypomina klefa :P
Wiadomo że to może być prawie wszystko z RC. Takie przeczucie po prostu ;p Z resztą klef jest najpopularniejszy, najłatwiej dostać, więc prawdopodobieństwo że to klef jest największe :D

Poprawka: Z wyglądu to może być wszystko oprócz mefy xd
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
no, nawet 4-MEC widziałem w dużym krysztale, jedynie oryginału nigdy i nigdzie
  • 623 / 22 / 0
Przepraszam panowie,ale kurwa klefa chyba czuć po wciągnięciu czy nie?
Więc to wykreśla wszystkie chlory i fluory.
mef to to nie jest
Dlatego obstawiam hexen
Po hexie nie ma kardiofazy,ja zamawiałem od zagranicznego chwalonego vendora i nawet po zajebaniu 60mg sniffem nie odczułem nic związanego z sercem a sort był przedni
polskie hexy może tak mają
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1141 / 116 / 0
Jeśli walił po 60mg to może być to klef, ale jak sobie sypał z tego konkret liny do 100-200mg to serio wątpię.
  • 623 / 22 / 0
przecież to czuć,to napewno nie był klef ile razy trzeba powtarzać???
klef nie stymuluje po wejściu
hex z wypełniaczem
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.