edit.
Niedawno wróciłem od dermatologa i sie zdziwiłem trochę.. Pisał mi receptę i tak w sumie dla jaj zapytałem czy dermatolog może wypisywać recepty na środki nasenne... Ona zapytała "a co chcesz?", to jej powiedziałem że stilnox. Powiedziała żebym powiedział jak to działa bo nigdy o tym nie słyszała, a potem jej musiałem mówić ile sztuk w paczce i po ile mg, żeby wpisać na recepte żeby babka w aptece problemów nie robiła. hehe i tak dziwnym trafem mam świeżutkie pudełeczko.. ;) A to nie jest tak, że lekarze mogą wypisywać leki jakoś z tych dziedzin w jakich mają specjalizacje? Nie znam się na tym...
Proud like a god, don't pretend to be blind!
delirka pisze: [...]
Jak długo bierzesz zolpidem?
.LukAs. pisze: A to nie jest tak, że lekarze mogą wypisywać leki jakoś z tych dziedzin w jakich mają specjalizacje? Nie znam się na tym...
I już ćpanko jest :) Jeszcze jutro pójdę do rodzinnego pewnie też co da :D
Kocham zolpidem :diabolic:
A po jutrze do psychiatry i tu spodziewam się prawdziwych perełek :D
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
Na zolpidemie wyglądam jak chuligan, napierdalacz i wróg społeczny. Tak sie też zachowuje.
Tak jakby zolpidem wyciągał ze mnie moje alterego, jest to dosyć ciekawe ponieważ zwykle trace film, tymczasem na zolpidemie pamietam poprzednie jazdy. Wydaje mi sie ze to jest silnie powiązane z rozszczepianiem osobowości. Takie rozdwojenie jaźni na życzenie. :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
nasen(zolpidem) - 10mg
clemastinum(klemastyna) - 1mg
@niestety drodzy ćpacze, oba na recepte :P
po zażyciu w/w dawki, doznałem olśnienie. Byłem i w indiach i na madagaskarze.
Świetny zestaw ogłupiający, wpatrując się w klawiaturę i próbując coś dukać na gadu-gadu, wydawało mi się że klawisze są zrobione z głazów porośniętych mchem ( :D ), napisałem przez przypadek xxxxxxxxxxxxxxx do znajomego, i wpatrując się w te ixy, wydawało mi się że są połączone i falują sobie jak jakaś sinusoida. Efekt nie jest tak zamulający jak po samym zolpidemie, owszem ostre zaburzenie koordynacji ruchowej + przygłupawy wyraz twarzy cały czas. Plus taki że dawka zolpa jest niewielka i można "zwalczyć" chęć spania + olśniewające haluny przy otwartych oczach + brak jakiegokolwiek poczucia czasu ( coś jak po alko ale 30x mocniej, dojście spod PC do kibelka normalnie zajmuje mi 20sec + 30 sec ulżenie sobie + 20 na powrót ) tym razem całość zajęła mi blisko godzinę ( 54 min )
Więc jednym słowem : PIKNY MIXX :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.