Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 25 / 4 / 0
@PeTek89 nie jesteś osamotniony

We wtorek mijają u mnie dokładnie 3 miesiące na 40 mg paroksetyny. Nadchodzi czas decyzji. Teraz zostaje tylko jakąś podjąć, a przecież zawsze mam z tym problem.
  • 28 / 3 / 0
Od 19 października zacząłem samoleczenie parokaertną. Jeszcze często za granicę więc chciałem uniknąć sobie uniknąć tu i tam tłumaczenia całego swojego, jestem po rozstaniu, które bardzo mnie bolało, wielu doświadczeń z narkotykami. Póki co nie mam żadnych skutków ubocznych biorę od 2 tygodni 20mg, od 3 tygodni 30. Mam lęki którymi często liniałem raczyć się benzodiazepinami. Możliwe że fonie społeczną na którą wcześniej stosowałem alkohol. Sprawy, wśród ludzi, czuję się jak ufoludek. Chce czuć się normalnie, poznać dziewczynę i się zakochać, co możecie mi powiedzieć ?
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2022 przez piotr3339, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 18 / 2 / 0
Witam mam pytanie kiedyś mnie porylo przez wyjebsna serotoninę i pamiętam że pomogła mi paroksetyna ... Widzę po sobie że znów będę miał problemy i chcę zacząć brać żeby mnie nie zabralo na kilka lat .. pamiętam że bardzo słabo przeszedłem czas do czasu aż paro zaczęło się wczytać .. teraz niestety nie mogę sobie pozwolić na położenie się na 4-6 tygodni iprzemęczenia się ,, muszę chodzić do pracy ważę bardzo dużo czy dam radę funkcjonować jak zacznę od 20 mg ? Pamiętam max 60 miałem brać psychiatry zapytać nie mogę bo niby od dawna biorę 60 mg a tak serio to z rok nie biorę ...niestety nie mogę sobie absolutnie przypomnieć swojego stanu od zaczęcia do wczytania się ..wiem tylko tyle że było w chujjj źle tylko że jestem ze mną teraz w chuj lepiej niż było wtedy jeszcze funkcjonuje
Na moim grobie kurwa nie ma być zniczy
Mają być butelki łychy...
  • 94 / 47 / 0
@Aabzc Drugi raz ten sam lek może wejść Ci bezboleśnie. Jakby jednak było inaczej bierz na starcie benzo zanim paro zaskoczy.
  • 3217 / 546 / 0
Drugi raz bywa że działa mniej intensywniej trzeba odczekać parę miesięcy do nawet roku.

Tęsknię tak nieszczerze do czasów jak startowałem powoli i dochodziłem do dawki 60mg. Wtedy to naprawdę działało. Niestety po odstawieniu zauwazylem że miałem za duże zmiany osobowości głównie pod kątem prospołecznym i pewności siebie, po co to skoro jest sztuczne.
Na leku nie wytrzymałem po kolejnym stosunku z partnerką (trochę ich wtedy wyrywałem xd) i tłumaczenia się czemu mi nie staje. Po prostu się wkurwiłem i zszedłem. Depresja wróciła po pół roku. Teraz uderzylem w wenle już na 150 ale planuje tak stanąć, czuje się bardziej sobą, już chuj z seksem, pójdę za wskazowkaki lekarza może uda mi się w koncu pozbyć tej depresji na zawsze..
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 18 / 2 / 0
17 listopada 2022Chester23 pisze:
@Aabzc Drugi raz ten sam lek może wejść Ci bezboleśnie. Jakby jednak było inaczej bierz na starcie benzo zanim paro zaskoczy.
Siema no własnie biore i idzie bezboleśnie ;c a jak sie domyslam ze jak tak idzie to chuja zadziala co ? Jak myslicie wkrecic psychiatrze ze normalnie biore caly czas i przestalo dzialac i zapisze mi co innego ? Tak jak kolega wyzej napisal ze jesli lek biore drugi raz na efekt moge czekac w chu.. miesiecy ?

Tylko ze nie biore juz ponad rok czasu a jak bralem to regularnie max kilka msc wiec moze zadziala szybko ?

Potrzebuje jak najszybciej stanac na nogi nie ma tragedi ale tak jakby wyszlo ze mnie zycie i ciezko jest robic cos nie zmuszajac sie ...
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2022 przez Aabzc, łącznie zmieniany 1 raz.
Na moim grobie kurwa nie ma być zniczy
Mają być butelki łychy...
  • 501 / 18 / 0
Czy ktos bierze lub brał 60 mg paro ? Ponoć w badaniach in vivo w tej dawce działa trochę na noradrenaline..
  • 957 / 174 / 0
@PeTek89 przy takim zalaniu sero na 60mg nawet nie poczujesz tej nord
  • 501 / 18 / 0
@tajemniczy25 Też tak myślę ale warto się zapytać .
  • 957 / 174 / 0
@PeTek89 brałem 40mg paroksetyny i nie wyobrażam sobie brać 60 😃 na 40 jest już takie zamulenie,spowolnienie reakcji ze masakra.Czulem się aż taki otumaniony jakby mój mózg był spowolniony,każda reakcja.Emocji zero czy złych czy dobrych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.