Jak to wygada w praktyce? Mogę iść do apteki i zapytać jakie mają odmiany i wybrać sobie np 2x 3g a po resztę przyjść za tydzień?
Jak czytałem na gdziepolek podobno mozna. Mops tłumaczył, że farmaceuci czasem się prują i zaleca 3 recepty, każda po 5g.
Pytalam w kilku aptekach i właśnie nie chcą dzielić. Jedna farmaceutka powiedziala mi, że to dlatego, że mało sprzedają i jeśli otworzą i dadzą mi 5 g, to pozostałe 10 się zmarnuje. Poradziła mi, abym poszukała apteki w pobliżu jakiejś kliniki czy szpitala, tam gdzie mają więcej takich pacjentów
W poszukiwacu ulgi na przewlekłe bóle w końcu jest we mnie gotowośc na Medyczna marihuanę. Jakie trony polecacie aby umówić sie na kwalifikację online?
22 lipca 2023visitorQ pisze: brałem 3 odmiany po 5g i w żadnej aptece nie było problemu żeby sprzedać 5g
nie było mnie ze 2 miesiące i mam pytanie do wyjadaczy? co jest teraz na topie z medycznej? Dalej Aurora 20 i S lab 18 czy pojawiło sie coś nowego?
looknij sobie na gdziepolek albo ktomalek. Apteki dość dobrze prowadzą rejestr dostępności
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.