Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 221 / 2 / 0
wez mianseryne na noc w duzej dawce to zobaczysz co to za gowno ;-)

tramal na sen? chyba cos tu nie tak bo ja jak z rana zaaplikuje to w nocy spac nie moge czasem
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 4 / 0
Operator pisze:
wez mianseryne na noc w duzej dawce to zobaczysz co to za gowno ;-)

tramal na sen? chyba cos tu nie tak bo ja jak z rana zaaplikuje to w nocy spac nie moge czasem
chodzilo mi o ODTRUWANIE od tramca... ale wiesz co?? tramadol czesto wlasnie pomaga mi usnac, moze dlatego ze wale czesto, i potrzebuje zeby "normalnie" sie czuc, ze spaniem nie od dzis mam problemy
Ostatnio zmieniony 21 marca 2012 przez pawlik150, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 586 / 8 / 0
opiaty usypiają chyba tylko w ciągach jako kontra na skręt, bo tak normalnie to można ewentualnie na noda liczyć. ja po kodzie i trampku nigdy nie byłem w stanie usnąć, tylko nodowałem pod kołdrą pół nocy i myślę, że to jest norma przy okazyjnym stosowaniu.
szatan
  • 221 / 2 / 0
koda, majka i inne mocniejsze opio oczywiscie ze usypiaja i to czasem momentalnie ale nie trampek ze swoim serotoninowym i noradrenalinowym dzialaniem
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 4 / 0
trampek po wrzuceniu dzieki noradrenalinie dziala pobudzajaco, ale po zjedzeniu 1,5 albo 2g i po kilku godz tak ilosc dziala usypiajaco, to taki blogostan, oczy zamykaja sie nawet jak z kims rozmawiasz, mozesz usnac nawet na stojaca, kiedys prawie zawsze doswiadczalem takiego stanu...
  • 221 / 2 / 0
no jak cie stac i ci wypisuja takie dawki na noc codziennie to spoko
  • 250 / 4 / 0
@Operator, nie stac mnie, i nawet bym nie chcial tyle wpierdalac.. mam juz to za soba, to bylo kilka lat temu , dlugie ciagi, ogromne dawki itd.. dziennie wydawalem czasami 50-70zl, czasami wiecej,przez wiele lat... I nie mialem pieniedzy od rodzicow, ani pracy praktycznie nie mialem ,... teraz z perspektywy czasu nie szkoda mi tamtych pieniedzy, bo pewnie jakbym nie cpal to i pieniedzy bym nie mial... a co do wypisywania, to dostaje tylko 200mg dziennie, wiec raczej nie da sie tym nawalic..
Ostatnio zmieniony 22 marca 2012 przez pawlik150, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1195 / 140 / 0
Hm a jak to jest u was z jedzeniem Tramalu. Ja nie wyobrazam sobie jedzenia T bez benzodiazepin. Tak sie stalo ostatniego tygodnia ze mialem tylko sam T bez zadnego benzo. Po paru godzinach fazy zle sie czulem, doslownie jakies lęki, nadpobudliwosc bo nie mialem benzo. Straszna lipa, dlatego dzis dostalem lorafen od doktorka i juz jest super : )
  • 221 / 2 / 0
ja nigdy juz nie wezme T bez bdz bo mialem padake i te lzejsze co roz a na codzien po T chodze jak robokop cos ala chodzenie po DXM wiec juz nie ryzykuje ale zawsze mam klony do tramca wiec lajcik
  • 6 / / 0
no właśnie jak to jest z tymi benzo, one podbijają jakoś doznania czy tylko czynią doświadczenie bezpieczniejszym ?
Jeżeli chodzi o trampka jestem totalnym rookie. Narzucałem tylko 2 razy dotychczas (500 mg nie rozkruszone) i było wspaniale. Wpierw zastrzyk pozytywnej energii, wkręt na spacer z piwkiem po parku. 100 % pozitiv nic i nikt nie był w stanie mnie zdenerwować ;) I jakoś 2 godzinki później typowo heroinowa pyszna sleep faza. Złapałem się parę razy na braku oddechu, ale nie na tyle żeby się wystraszyć czy coś.
Dlatego ponawiam pytanie. Czy po benzo jazda skręca z stronę przysypek czy jak to jest przy połączeniu ?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.