Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 617 / 10
10 marca 2020Patryniu pisze:
Cześć, skończyła mi się prega. Wczoraj rano przyjąłem ostatnią dawkę 150mg. Dzisiaj całe ciało mnie boli, jest źle. Dopiero będę się umawiał do psychiatry. Co pomoże na skręt help.
Jak nie masz żadnych leków, to jesteś w kiepskiej sytuacji. Ibuprofen może złagodzić ból ciała.. Załatw sobie wizytę prywatnie albo pójdź do rodzinnego.
10 marca 2020pauleta1987 pisze:
Czy jest możliwość że po prega mogłem dostać zapalenie jamy ustnej
W ulotce znajduje się informacja o możliwej suchości w ustach, poza tym nie ma tam mowy o zapaleniu jamy ustnej.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 911 / 206 / 1
Cześć, skończyła mi się prega. Wczoraj rano przyjąłem ostatnią dawkę 150mg. Dzisiaj całe ciało mnie boli, jest źle. Dopiero będę się umawiał do psychiatry. Co pomoże na skręt help.
Możesz spróbować ratować się walerianą i Validolem, ale tylko po to żeby szybko kołować nową paczkę na odstawkę.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 963 / 17 / 0
Zażywając fluo w dawce 30mg ten lek może spowodować że przy zażywaniu prega w dawce 150mg apetyt będzie mniejszy

Scalono. | STR88

Czy też mieliście problem z moczem rzadko mi się chce
  • 10 / / 0
Czy możesz napisać, jak dlugo i w jakich dawkach brałeś pregabalinę, że doszło do "skręta"?

P.S. ja dostałem zalecenie na 150-0-150, ale wolę brać 300-0-0. Jak już mam ryzykować nową substancją w menu, to przynajmniej chcę ją dobrze poczuć przynajmniej :extasy:
Uwaga! Użytkownik McWrak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
11 marca 2020pauleta1987 pisze:

Czy też mieliście problem z moczem rzadko mi się chce
Zwróciłem uwagę na to właśnie, że chodzi się rzadziej, bynajmniej nie traktuję tego jako problem, wręcz przeciwnie. Człowiek nie lata z kilkoma kroplami, a z samym oddawaniem moczu jako takim nie ma przecież jakichś kłopotów.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
@pauleta1987 na początku przygody z tym lekiem miałem utrudnione odlewanie się ale szybko przeszło.
  • 127 / 34 / 2
Lyrica jest refundowana, ale tylko na ból NEUROPATYCZNY,
dla ludzi po nowotworach kosztuje 3 zł po refundacji.
a dla starszych ludzi 75+ jest za podatki.
( nie udało mi się jej wyciągnąć od magiczki xd )

p.s
https://www.sluzbazdrowia.com.pl/leki.php?lek=lyrica
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 10 / / 0
Wczoraj poszedł mix 750 (300 rano 450 popołudniu). Plus 1.25 mg lorazepamu i 3 kule jarania. Nawet spoko, ale bez lora trawa by podzialala ciekawiej.
Uwaga! Użytkownik McWrak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
W pracy nie ma lekko. 7:00 zjedzone 300 pregabaliny na raz plus 2.5 mg lorazepamu. Powoli robi się miło, ciekawe jak prega wzmocni mi lorazepam. W kazdym badz razie zaraz do tego kubel czarnej bo synergię benzodiazepin i pregabaliny z ☕ to znam , lubię i szanuję! To ma byc spoko piątek.
  • 438 / 110 / 0
Co powiedzieć lekarzowi rodzinnemu, żeby mi pregabalinę przepisał? Przydałby mi się ten lek na odstawkę PST, nie mam już siły na kolejne cold turkey...
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.