Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 5 / 0
20 lutego 2019mkksls pisze:
Siema, I'm a foreigner based in Poland. Unfortunately my Polish is basic, so I'm hoping someone can assist me. Is there a scene in Poland for 'china white'? What is the quality like? Is it only found in major cities? What's the approximate cost?
Sorry nope, from time to time you can get white heroin but it's not exactly china white, it's usually cut with something so you can't smoke it as actually real pure white (and yes 90% white can be smoked too). It's better than brown sugar but not as good as real china white. Here in poland all you can get without good connections and luck is brown. It's more or less, popular in all major cities except Cracow. With a bit of luck it will take you day or two to get it. Or just lemme know can menage something.
  • 24 / 1 / 0
Siema,
Pojawił się nowy ciemny w prochu w Wawie.
Ktoś już testował, jaka opinia?

-------------------

Edit:
Sam obecnie testuję, więc według mnie,
towar słabszy niż ten, który miałem ostatnio w jasnej grudzie, która się łatwo kruszyła.

Scalono. taurinnn
  • 132 / 6 / 0
Szczecin nadal pucha. Tu się już nic nigdy nie zmieni. Było minęło :) Chyba, że ktoś ma jakieś newsy ze świata tramwajowej wsi?
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 2 / / 0
a katowice ?? jak sytuacja ??
  • 63 / 2 / 0

makabaka pisze:
@Klepsydra.
Najwyżej wezme coś innego na próbę chociaż na SNRI kwas raczej nie podziała z pełną siłą. Gość po 40. Mieszka sam a interesy kręci z "Londynkiem" także zobaczymy gość spoko to może się zgodzi na małą testową dawkę zobaczymy narazie ucinam temat bo za dużo postów się namnożyło. Jeżeli temat Holenderski czysty taki jak z darknetu to może i taka cena ciul wie. Aha facet mówił, że mała grupka interesuje się helem w Bydzi on siedzi głównie w stimach i LSD ale dostęp ma, bo wioził materiał z punktu a do b. zobaczymy
Udało Ci się w Bydgoszczy coś ogarnąć?

Jak ktoś miałby info o Bydgoszczy to pw :D
[*]Can't tell y'all, if I did drugs or if they did me
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
  • 68 / 4 / 0
Jak się ma sprawa w Stolicy? Dobrze jest? Co powiecie Morski, chodzi mi o ten temat co 2 tyg temu był w kości coś ala piegus - KOZAK, wcześniej taki prawie czarny w kostce też KOSIOREK :D chodzi mi o te towarki 60zl/ćw... Wiecie coś? :mniam:
  • 14 / 2 / 0
05 kwietnia 2019thcmaster pisze:
Szczecin nadal pucha. Tu się już nic nigdy nie zmieni. Było minęło :) Chyba, że ktoś ma jakieś newsy ze świata tramwajowej wsi?
Jak było tak jest. Chociaż nie chcę mi się wierzyć, że w Szczecinie helena nie gości. Wydaję mi się, że jest tylko dla wąskiego grona. Ja jeżdżę do Berlina, ale jakby ktoś coś odkrył w zs to było by ekstra, bo już bym auta nie męczyła:D a przez te wyjazdy przebieg w aucie rośnie niesamowicie szybko:(
  • 109 / / 0
Kraków to samo co wwa tylko 80 za cw. Jasny pył albo jasna kość. Oba dobre choć kość oczko lepiej.
  • 917 / 235 / 0
A ile u Was waży ćwiara bo 180mg to ponoć norma ,chodzi mi o Wwa ? Zastanawia mnie co to za substancja jest ,która zostaje po ugotowaniu towaru,taka smoła,jakoś jak kupowałem w Skandynawi towary to po ugotowaniu zostawały takie brudy a'la drobinki czegoś,a ten nasz rodzimy to taką smołe zostawia,ale i tak jest mocą chyba nawet lepszy niż taki brown co w Oslo po ulicach lata..
  • 2372 / 317 / 0
08 kwietnia 2019junkiexl pisze:
Zastanawia mnie co to za substancja jest ,która zostaje po ugotowaniu towaru,taka smoła,jakoś jak kupowałem w Skandynawi towary to po ugotowaniu zostawały takie brudy a'la drobinki czegoś,a ten nasz rodzimy to taką smołe zostawia,ale i tak jest mocą chyba nawet lepszy niż taki brown co w Oslo po ulicach lata..
Ale to mówisz chyba o tej ciemnej kości bo ona taką smołę zostawiała. Właściwie każdy coś tam zostawia - jeszcze nie spotkałem się z brownem który by rozpuścił się całkowicie i nie zostawił choć odrobiny jakiegoś syfu... To co zostaje to mogą być albo wypełniacze albo jakiś materiał organiczny co to został jeszcze z opium. Szczerze to sam zawsze się zastanawiałem co to. Jak zostają takie czarne syfki to nie jest źle. Miałem kiedyś materiał z NL który był nawet reklamowany jako słaba jakość to po ugotowaniu zostawał taki glut. Pewnie to się w ogóle nie nadawało to pukania ale na szczęście nic mi nie było ;) Więc jak są czarne syfki to pewnie coś organicznego - tak jak piegi w kości itp
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.