Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
20 lutego 2019mkksls pisze: Siema, I'm a foreigner based in Poland. Unfortunately my Polish is basic, so I'm hoping someone can assist me. Is there a scene in Poland for 'china white'? What is the quality like? Is it only found in major cities? What's the approximate cost?
Pojawił się nowy ciemny w prochu w Wawie.
Ktoś już testował, jaka opinia?
-------------------
Edit:
Sam obecnie testuję, więc według mnie,
towar słabszy niż ten, który miałem ostatnio w jasnej grudzie, która się łatwo kruszyła.
Scalono. taurinnn
makabaka pisze:@Klepsydra.
Najwyżej wezme coś innego na próbę chociaż na SNRI kwas raczej nie podziała z pełną siłą. Gość po 40. Mieszka sam a interesy kręci z "Londynkiem" także zobaczymy gość spoko to może się zgodzi na małą testową dawkę zobaczymy narazie ucinam temat bo za dużo postów się namnożyło. Jeżeli temat Holenderski czysty taki jak z darknetu to może i taka cena ciul wie. Aha facet mówił, że mała grupka interesuje się helem w Bydzi on siedzi głównie w stimach i LSD ale dostęp ma, bo wioził materiał z punktu a do b. zobaczymy
Jak ktoś miałby info o Bydgoszczy to pw :D
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
05 kwietnia 2019thcmaster pisze: Szczecin nadal pucha. Tu się już nic nigdy nie zmieni. Było minęło :) Chyba, że ktoś ma jakieś newsy ze świata tramwajowej wsi?
08 kwietnia 2019junkiexl pisze: Zastanawia mnie co to za substancja jest ,która zostaje po ugotowaniu towaru,taka smoła,jakoś jak kupowałem w Skandynawi towary to po ugotowaniu zostawały takie brudy a'la drobinki czegoś,a ten nasz rodzimy to taką smołe zostawia,ale i tak jest mocą chyba nawet lepszy niż taki brown co w Oslo po ulicach lata..
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.