Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 7 / 0
Ciągnąłem wacka 3 godziny po paroksetynie. To była moja druga tabletka. Potem efekt zmalał i ciągnąłem 60 minut.
  • 4 / / 0
Na początek dzień dobry, bo to pierwszy mój post tutaj.

Postanowiliśmy z żoną spróbować nowych doznań:
Extasy - raz było absolutnie odlotowo. 3h naprawdę genialnej jazdy, bez hamulców. Było fantastycznie.
Zioło - kilka buszków, żeby się nie zrobić sennym.
Allohol w różnych stężeniach - to wszyscy znają.

Do każdej z tych substancji wróciliśmy jeszcze kilka razy w ciągu ostatniego roku, bywało lepiej lub gorzej. Seks bez wspomagania tylko na tym zyskał. Jak by raz pokonana bariera nie powróciła.
Ale to nie znaczy, że każdy tak będzie miał.
  • 53 / 7 / 0
Siemka tak jak w temacie, jaka substancja według was jest najlepsza na seks? Jakość pobudzenia, rozpływania się, a czas trwania?

Ktoś może mi wytłumaczy dlaczego są takie duże różnice w efekcie końcowym tzn. faza jest zupełnie inna i dłużej trwa w przypadku zażywania doustnego niż donosowo? Dla mnie z tych substancji co miałem okazję spróbować to mefedron jest najlepszy.
Moje odczucia to:
Przyjęty doustnie zapewnia "rozpływanie" się, świetny vibe, mocno rozwiązuje języki, szczere rozmowy, a z vibe'u prosto przejść do innych czynności. Patrząc na siebie z partnerką czuć ogromne pożądanie, kuszenie, zachęcanie inna liga niż bez środków (normalnie takich rzeczy po prostu nie ma). Duża uległość partnerki i otwartość na nowe rzeczy i mówienie o tym bez ceregieli.

Dawkowanie z wagi - mocno tolerancja. Zaczynaliśmy od 150mg partnerka, ja 350, stosując 3 razy w odstępie po około 4-6 tygodni. Ostatni raz dawka mocno zwiększona. Czas potrzebny na działanie 40-60 minut.

Niestety jest bardzo trudno dostępny przynajmniej u mnie. Bardzo popularny jest kryształ ale moim zdaniem faza za bardzo wystrzelona i no nie jest to samo.
  • 214 / 45 / 0
GHB\GBL... to jeden z najmocniejszych afrodyzjaków jaki istnieje na świecie no i nie bez powodu mówi się na niego "gwałciocha"...
  • 205 / 64 / 0
Na segz najlepsze jest dzikie pożądanie wywołane naturalnie przez hormony.

Jak dla mnie najlepszy seks jest zupełnie na trzeźwo, z odpowiednią panną. Wszystkie drony czy aminy może i pobudzają libido, ale co z tego skoro w gaciach el flakko i panna musi się dwoić i troić żeby coś z tego wyszło. Po opiatach za to stoi jak skała, ale za chiny dojść się nie da. Może panie mają inaczej, moja była mówiła że po oksy miała seks życia. Po alko też dziwnie, no i człowiek bardziej ryzykowne zachowania może podejmować. No i po używkach trzeba uważać żeby nie przegiąć, jak się włączy popęd ogiera można przekroczyć granicę niczym ruscy na Ukrainie, i zrobić krzywdę, czy to fizyczną czy psychiczną partnerce.
  • 1 / 1 / 0
witam

jestem zielony, pytanie do expertów :)
jaki staff jest kwaśny w smaku i bierze się oralnie do ruchania , czy coś z tego zestawu 4MMC/3MMC/4HMC/4CMC/3CMC...amfetamina , czy coś innego?
  • 1933 / 448 / 4
23 czerwca 2023deadmau5 pisze:
13 czerwca 2023przeCZOLG pisze:
Ja lubie eksperymentować w łóżku z wszelakimi substancjami żeby bylo bardziej egzotycznie jakies świeczki i mieszanki ziołowe moja ostatnia partnerka seksualna po skończonym stosunku i zapaleniu cracku miała ochotę na więcej to może być dobra droga chociaż po niektórych stymulantach w ogóle mi nie staje
Oczywiście zdajesz sobie doskonale sprawę z tego, że seks po jakichkolwiek stymulantach, lub po prostu na tzw. haju powoduje potem niechęć do normalnego, a skutku częstego nadużywania seksu z takimi rzeczami są naturalnie wprost proporcjonalnie katastrofalne do ilości stosunków odbytych po danym drugu?
ruchałem po mefedronie x razy
ruchałem po 3jce x razy
po efedronie
amfetaminie
benzydaminie
kokainie

i zawsze... wolę... naturalną ... kobiecą ...
bez fazową
.... wiadomo

nie mam pojęcia co "inni" robia po zażyciu pewnych środków
ale ja, dam sobie "strzała", potem sie ogarniam... i zadowalam siebie/panne na czysto
i jest zawsze si a nawet bardziej niz si

nie rozumiem "biadolenia" o tym jakoby ktos po żażyciu środka miał mieć mniejszy popęd sexualny
u mnie zazwyczaj działało to w drugą stronę.
DXM
  • 509 / 195 / 1
Nie rozumiesz bo ty reagujesz inaczej.
Co człowiek to reakcja i różnie wpływa np.moze wyzwalać emocje po substancji z grupy beta ketonow i wolec bliskość i rozmowę niżeli zwierzęce ruchania.
Albo wkręcić się w milion innyc rzeczy i nie zwracać uwagi na cipke.
Jest też kwestia sprzętu po stymulantach.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1390 / 356 / 13
@DuchPL bez kitu w chuj osób mówi, ze po mefedronie sie dobrze rucha i to nawet typy w wieku 50-60 lat potwierdza. Viagre bije na głowę - bardziej uniwersalny i dwie strony maja “satysfakcję” %-D

Za ketonami nie przepadam, ale dla mnie poza parkietem to akurat do tego są stworzone.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4396 / 704 / 2117
ruchałem po mefedronie x razy
ruchałem po 3jce x razy
po efedronie
amfetaminie
benzydaminie
kokainie

i zawsze... wolę... naturalną ... kobiecą ...
bez fazową
.... wiadomo
Kwestia osobowości. Na jednego zadziała to inaczej, na drugiego inaczej, na trzeciego — jeszcze inaczej. Ja też po jakimś czasie stwierdziłem, ze naturalny jest najlepszy i wcale nie trzeba bóg wie czego.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.