lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Zniszczyła mi tymczasowo perystaltykę jelit i spowodowała dwudniowe zaparcie które rozwiązała dopiero lewatywa słuchawką prysznicowa. Najgorszy drag.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Oczywiście mają wysoki potencjał nadużyć, a co do okazyjnego stosowania na pewno nie mam na myśli metamph czy czegoś takiego, raczej zwykłą amph.
Jasne, są jeszcze nootropy, których sam używam, jednak wiem że czasem to nie jest wystarczające a tak jak napisałem amph potrafi uratować tyłek.
Według mnie stimy są jednak lepsze niż opioidy z tego względu, że można ich tak używać jak to opisałem, a opio w czym ci pomogą? W ciągach i dążeniu do osiągnięcia tego stanu, który osiągnąłeś za pierwszym razem, taka pogoń za króliczkiem..
Jednak zgodzę się po części - wolałbym mieć za kolegę opioidowca, niż stimiarza.
Przy opioidowcu owszem odczuwałbym ból wynikający z niemocy, natomiast przy stimiarzu.. Odczuwałbym tylko chyba chęć żeby sobie już poszedł, bo rozmowy z osobami które nie mają nic w głowie i przez stimy im odjęło większość IQ nie należą do tych zbyt pasjonujących.
Z opio można się choć trochę w większości przypadków zrecoverować, ze stimów.. ¯\_(ツ)_/¯
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.