Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Aleś jest zjebany. Ciężko poszperać na forum?
SSRI blokują działanie sorotonienergików.
6-apdb do nosa? Głupota.
6-apdb jest imo syfiaste, ale jak już chcesz to miksować z 6-apb to zjedz obydwa.
5-api do nosa? Głupota.
6-apb p.o. i NEB nosem na peaku ma jakiś sens.
Zresztą, kurwa, czytaj forum. Produkuje się dla jakiegoś ćwierćinteligenta.
Ride pisze:
Poszukuje dla siebie konkretnego efektu, który udało mi się uzyskać dawno dawno przy użyciu niedostępnych materiałów.
I pisze jeszcze, że chcę osiągnąć jakś tam efekt, a nie pisze jaki i za pomocą czego go osiągnął. Kurwa, koleś, czytamy Ci w myślach...
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 377 / 3 / 0
SSRI blokują działanie serotoninogeników, w założeniu teoretycznym, u mnie odbywa się to trochę inną drogą.

APB mam w peletach i w sumie mogę to faktycznie zjeść, z tym małym problemem, że mój żołądek nie toleruje chemii, więc pisze z uporem maniaka o sniffie, bo nie preferuje fazy nad kiblem.

Myślałem o podaniu APB i APDB razem, tylko, APDB zwykło wywoływać swoje efekty w sytuacjach, w których teoretycznie nie powinno, jak to już o tym pisano.

Więc jak z tym blokowaniem przez SSRI, niby tak, niby nie.

A co do APB i NEBa, dlatego zapytałem się, czy stosować taki a nie inny schemat, gdyż nie wiem jak to zrobić, żeby osiągnąć pełnie efektów i oczekuje sprostowania toku mego myślenia.
Whole life is about "up" and "down".
  • 720 / 12 / 0
Aztec Sun - 5+6 abp w ilosci 50mg 5 i 60mg 6. --> po jednej jest juz fajnie, aczkolwiek chodzą słuchy ze ilosc jest inna niz deklarowana przez vendora, albo ze sort jest słabszy. Ale jak mowilem i nie tylko ja zreszta, po jednej jest FAJNIE!:)
  • 349 / 4 / 0
PuTTy pisze:
Aztec Sun - 5+6 abp w ilosci 50mg 5 i 60mg 6. --> po jednej jest juz fajnie, aczkolwiek chodzą słuchy ze ilosc jest inna niz deklarowana przez vendora, albo ze sort jest słabszy. Ale jak mowilem i nie tylko ja zreszta, po jednej jest FAJNIE!:)

zgadza sie, ale raz zjedlem 2 :-D
  • 285 / 2 / 0
Teraz w pewnym miejscu są sprzedawane peletach 6-APB 40mg + 5-APB 35mg. Ile takich by było dobrze zjeść na jedno miłe posiedzenie. Dodam także, że jestem dość starym wyjadaczem, ale tolerki nie mam żadnej.
  • 414 / 3 / 0
Nie wiem ile "trzeba zjeść"...
...ale patrząc na skład ja bym wrzucał dwie.
  • 285 / 2 / 0
No, i o właśnie taką odpowiedź mi chodziło. Także celowałem w dwie, teraz jestem pewny. Dzięki bardzo! :)
  • 414 / 3 / 0
Stary, nie bądź pewny.
Nie jestem w stanie niczego Ci zagwarantować...
...nie miałem kontaktu z tymi groszkami.
Jedynie dzięki wcześniejszym doświadczeniom z 5/6-apb wywnioskowałem, że ja zapewne bym miał dobrze przy takiej ilości...
Reakcja Twojego organizmu może być inna...
...choć nie musi. :-p

Jednak mam nadzieję, że dawka okaże się optymalna...
...życzę smacznego. :D
  • 285 / 2 / 0
Na luziku bracie! Też oscylowałem w taką dawkę. Jutro będzie miiiły dzień, zaiste.
Potem jeszcze napiszę co z tego wszystkiego wynikło %-D
  • 228 / 1 / 0
Czy miks 6-APB z mdai ma sens?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.