Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 264 / 2 / 0
Nie jest to zły pomysł. Poszukaj opisów 25C (bo to jest w LSBD) + MXE, ja bym załadował MXE tak na średniego tripa + kartony, w moim przypadku 60mg + 3 kartony.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 1876 / 23 / 0
A jadłeś te kartony że aż do miksa polecasz 3? ;]
  • 264 / 2 / 0
Tak jadłem 3 kartoniki LSBD/LSZ/25C. Wyżej wymienionego miksu nie robiłem ale nie miał bym obaw przed (jeśli chodzi oczywiście o mnie) zrobieniem takiego combo. Ja swojego czasu szamałem 50mg MXE + 25mg hometa + 0,800mg 25C i było sympatycznie. Zaznaczyłem że wyżej wymienione dawki są na moją głowę mierzone.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 23 / / 0
ja bym się bał takich ilości na pierwszy raz. ja tam bym znaczą od 1,5/2 kartonów (bardziej chyba dwóch) do tego miksu (zakładając że jeden ma 500ug) bo jeden to za mało żeby się cieszyć tą substancją i do tego MXE . w sumie bardzo ciekawy może to być miks :) może się skusze w najbliższym czasie
  • 1987 / 108 / 0
dawno się tu nie wypowiadałem, a parę mixów doświadczyłem swego czasu.

MXE + alfaPVP =

schizophrenia, here We go!

MXE + 6-APDB =

brilliant! cudo. nic więcej nie powiem.

MXE + 5-MeO-DIPT - kiedyś już pisałem, że ten mix jest niesamowity. energetycznie te substancje bardzo do siebie pasują.
jedna mała uwaga - 5-MeO-DIPT podawane PR i nie wiem co to body load.

ale skoro już tu jesteśmy to spróbowałem i czegoś takiego. oczywiście dawki były tu niewielkie, nie chciałem się zabić. dawki minimalne, progowe wręcz dla niektórych substancji. nie podam Wam przepisu teraz, bo nie pamiętam ;). tylko nie pozabijajcie się, proszę.
MXE + 6-APDB + 5-MeO-DIPT + 5-APB + 5-API
no i powiem tylko tyle. to ma sens, jak się wie co się robi i do czego co służy. magiczna mikstura, tajemny przepis. jak ktoś kmini, co mu która substancja daje. to może osiągnąć niesamowite efekty. coś ala "szczypta 6-APDB dla uzyskania niesamowitego olśnienia, nutka czułości w postaci 5-MeO-DIPT, przyprawiona dystansem z 5-API i 5-APB a to wszystko w kołowrotku zakręconego, zdysocjowanego mego ego"
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Mix ~80mg MXE + 25C (jeden listek, którego normalnie bym nie poczuł) + konsola zrobił mi taki matrix w mózgu 8-( Oprócz chemicznego miksu miałem dodatkowo mix rzeczywistości z grą. Gra z otwartym światem wtopiła się bezbłędnie w otoczenie i momentami sam już nie wiedziałem, czy się naćpałem czy faktycznie pędzę autem między kanionami :D (nie, to nie GTA :*) ).

Ogólnie MXE + konsola gwarantem dobrej zabawy, polecam :)

(oprócz tego, że na koniec musiałem pójść  :kotz: i czuję się, jakbym wyżygał przy okazji ego)
  • 2372 / 56 / 0
Bardzo mnie kusi miks taki oto: MXE + am2201 + trochę kota + ewentualnie trampka na to. Trzy pierwsze w jednej pompce, trampka na "po". Testował ktoś?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1293 / 20 / 0
kanna w pompce %-D ? powodzenia
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Człowiek różne dziwne ma pomysły, gdy ma pod ręką. %-D ;)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 130 / 6 / 0
łączyliście kiedyś to to ustrojstwo z jakimś nbome? jak wrażenia? planuję wrzucić dziś 25C, I lub B i po peaku dorzucić 40-50 mg MXE oral. jakieś rady?

Jedna - pisz w dzale miksy kiedy pytasz o miks mr_b
z brzegu-na-brzeg
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.