Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12552 / 2434 / 0
10 lat temu.
  • 2 / / 0
Korzystam z Medycznej M od około miesiąca i muszę powiedzieć, że pięknie klepie. ;) A tak na poważnie, to naprawdę pomaga na moje dolegliwości. Bóle i napięcia ustępują jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, nastrój się poprawia, chce się żyć!

Mam nadzieję, że nie utrudnią możliwości wykupu MM wyłącznie przez wizytę stacjonarną u lekarza. Chcą ubić wizyty zdalne na MM :/
  • 12552 / 2434 / 0
Pisałem dawno temu, że tak się to skończy, jak co trzeci stoner będzie traktował apteczną (błagam, nie nazywajcie tego medyczną, bo to sugeruje, jakby to było coś innego) jako źródełko i brał po 30 gramów na miesiąc, to w końcu to ukrócą. No i ukrócili.
  • 1941 / 315 / 0
23 czerwca 2023jezus_chytrus pisze:
10 lat temu.
10 lat temu ta odmiana jeszcze nawet nie istniała. Zadebiutowała w 2014 roku czyli 9 lat temu dopiero się pijawiła. I zaczęła zgarniać Puchary.

Mam jeszcze 25 g zioła na Rx i 2 g w słoiku jak zapasy sie skończą probuje jakąs nowos najchetniej Gg#4 wlasnie:) Mi schodzi ostatnio duzo marihuany bo z 20g/mies ale nadrabiam niepicie alkoholuxD
Jak pojawi sie GG to rzutem na tasme biere 20 g na testa
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1 / / 0
W kontekście medycznej, ktoś może zmagał się z nerwobólami spowodowanymi stresem? Zakładam, że są to nerwobóle - to autodiagnoza. Natomiast kiedy paliłem sporadycznie raz/dwa w tygodniu w niewielkich dawkach czułem się bardzo dobrze i nie miałem tych chwilowych zwałek. Po odstawieniu totalnym sporadycznie zdarza się to w randomowych momentach w ciągu dnia, bez żadnej konkretnej przyczyny. Czy ktoś miał podobny przypadek i czy przy tego typu objawach nie było problemu z uzyskaniem medycznej? Bo zastanawiam się jak podejść do tematu.
  • 12552 / 2434 / 0
"First appearing in 2013" - policz se sam ile to lat, albo poproś kogoś o pomoc i wróć z wynikiem.
O co ci się w ogóle rozchodzi, bo nie czaję. Czy ja kiedykolwiek pisałem, że Gorilla Glue nigdy nie będzie w aptece? Przeczytasz kilka zdań opisu na leafly i już jesteś ekspertem, jeśli chodzi o to, jakie odmiany są najbardziej pożądane :korposzczur:
  • 605 / 156 / 0
23 czerwca 2023jezus_chytrus pisze:
Pisałem dawno temu, że tak się to skończy, jak co trzeci stoner będzie traktował apteczną (błagam, nie nazywajcie tego medyczną, bo to sugeruje, jakby to było coś innego) jako źródełko i brał po 30 gramów na miesiąc, to w końcu to ukrócą. No i ukrócili.
Nie trzeba być geniuszem, żeby to przewidzieć. Przecież ta ustawa miała zamknąć morde Kukizowi, żeby głosował za innymi, pisowskimi projektami, a nie komukolwiek pomóc 😄
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 480 / 73 / 0
24 czerwca 2023Derlet pisze:
W kontekście medycznej, ktoś może zmagał się z nerwobólami spowodowanymi stresem?
Mogę potwierdzić, że to działa, ale na krótką metę. To Cię nie leczy, a daje ulgę. W dniu w którym palisz i na następny dzień.
  • 480 / 73 / 0
Czy ktoś testował nowe odmiany od Slab? Ciekaw jestem tych sativ.
  • 1 / / 0
Mi się udało uzyskać receptę z cut i od razu mówię że nie jest to typowy automat. Po opisaniu swoich "dolegliwości" dostałem maila z prośbą o więcej informacji na temat stanu zdrowia. Na receptę czekałem 1 dzień od momentu wypełnienia wniosku na stronie. Jeżeli ktoś umie logicznie pisać i podać jakieś przykłady przebytych chorób i przyjmowanych leków to myślę że mu się uda tak jak mnie. Ja żadnej dokumentacji medycznej nie przesyłałem. Jeszcze jest strona cut, ale bałem się z niej skorzystać ze względu na to, że po sprawdzeniu w RPWDL znalazłem informację że firma zarejestrowana jest bodajże od 23.05.23 i bałem się o wał.
Jutro będę realizował receptę gdyż ma pojawić się nowa dostawa i wezmę sobie 5 g Black Tuna, 5 g Jean Guy i 5 g Headband.
Pa. Ostatnio miałem MK i byłem bardzo zadowolony pomimo negatywnych opinii na temat S-Lab które znalazlem w sieci.
Teraz na czas na Sativę😎

wycięto źródło - 909
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.