Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 8 / 0
Czy MXE może naruszyć badania na ilość benzo w moczu? Bo wylądowałem w szpitalu po mieszance meksy z benzo (którego wcale znowu nie było tak dużo, 1.5mg alpry i w ciągu dnia ze 4mg eti) no i wyszło mi w moczu 2020ng/ml benzo kiedy norma nie zatrucia to 0-200ng/ml bodajże, a to nie możliwe żebym tyle miał, zwłaszcza ze nie odczuwam/odczuwalem żadnych objawów zatrucia, a chyba powinny być takie, co? Dzisiaj, czyli po ok.30h od pierwszego badania juz prawie norma bo 328 a taki szybki spadek tez jest mało możliwy. Czy możliwe jest ze cały czas miałem te 328ng/ml a po prostu metoksetamina namieszala?
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 2310 / 11 / 0
Huj to kogo obchodzi.

Polecam miksy : 600mg dxm plus 15 4homipt IM

60mg MXE i taka sama kupke jakiegos ketonu - cudooo.

(Jestem głupi i nie czytam regulaminu) 80mg IM gwarant M- Hole

Warn za sprzedawców.
| 13 |
  • 87 / 1 / 0
Co powoduje tachykardię przy MXE? nie miksowane z niczym. zawsze czerpałem radość z MXE, zero negatywnych odczuć, (ew zjebany humor na 2 dzien) i ostatnio po 150mg oralnie serducho o mało nie wyskoczyło z klatki, ciężko było sie ogarnąć, kompletny badtrip. Dodam, że juz pare g w zyciu przerobiłem. Zraziłem sie jak chuj do tego rcka
  • 1857 / 70 / 80
A czo jeżeli to nie przyśpieszenie serca tylko dylatacja czasu?
  • 373 / 14 / 0
Lokian pisze:
Czy MXE może naruszyć badania na ilość benzo w moczu? Bo wylądowałem w szpitalu po mieszance meksy z benzo (którego wcale znowu nie było tak dużo, 1.5mg alpry i w ciągu dnia ze 4mg eti) no i wyszło mi w moczu 2020ng/ml benzo kiedy norma nie zatrucia to 0-200ng/ml bodajże, a to nie możliwe żebym tyle miał, zwłaszcza ze nie odczuwam/odczuwalem żadnych objawów zatrucia, a chyba powinny być takie, co? Dzisiaj, czyli po ok.30h od pierwszego badania juz prawie norma bo 328 a taki szybki spadek tez jest mało możliwy. Czy możliwe jest ze cały czas miałem te 328ng/ml a po prostu metoksetamina namieszala?
moze vendor ci sprzedal eti po 10mg ;]

mxe nie powinno miec wplywu na te badania , duzo w ogole dales mxe ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 8 / 0
kapitanxsova pisze:
Lokian pisze:
moze vendor ci sprzedal eti po 10mg ;]

mxe nie powinno miec wplywu na te badania , duzo w ogole dales mxe ?
Dużo. W sumie w ciągu wieczoru może ze 300mg z czego 100mg pod język i skromne sniffy przed i po. Eti od tego vendora juz trochę przerobilem ni nie jest to 10mg xd. Gdzieś czytałem że mxe wzmacnia benzo ale nie pamiętam gdzie
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 47 / / 0
Czy ketoprofen gryzie się z MXE? Z powodu bulów ulżyłbym sobie ketoprofenem, ale wieczorem planuję zarzucić coś MXE lub 5-meo-mipt - przeciwwskazania? Nie mogłem znaleść odpowiedzi w sieci.
  • 190 / 6 / 0
Na pewno dodatkowo obciąża wątrobę, więcej nie wiem. MXE też jest przeciwbólowe :)
  • 47 / / 0
Wytrzymałem bez ketoprofenu, póki co, wstępny plan jest taki jaki sugerujesz - czekam do aplikacji i wiem, że powinno być lepiej :) Do peaku mj i zapomnę o bólu (oby).
  • 183 / 1 / 0
W sumie pewnie nikogo to nie obchodzi, ale taka mała historyjka :D
Znajomy będąc porobiony speedwayem (mef+eth-cat) coś sobie uroił i zeżarł 9 (!!!) gwiazdek od znanego vendora :D Czyli łącznie 450mg mieszane z ketonami.
Brat znalazł go o 3 w nocy nieprzytomnego w pokoju na podłodze, jak przyjechała karetka, od razu zabrali go do Wrocławia na toksykologię i co ciekawe, był jeszcze w stanie nawet powiedzieć im co zeżarł. Taki tam kolejny krok w stronę końcoworocznej delegalki :D
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.