Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Haha , No ale żeby aż tak ?? Ja jak wiesz się w to wiele lat nie bawiłem ale zyłem w przekonaniu że co namniej miesiąc takie 100 trza walić żeby stopniowo wejsc na 150 i potem na 200. A tu chuj, pare dni i wpierdalaj Pan razy dwa albo masz problem - koniec imprezy.
  • 1109 / 308 / 2
@WujekMorda a mówiłem ogarnij sobie memantynę, przyda się
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2394 / 653 / 0
Co , jem mementyne i nagle 100 majki zamienia się w 200 ?? Ja wiem że swego czasu mi pokazałeś potencjał tej substancji. Ale żeby uwierzyć że to działa też na mocne opio to musiał bym na własnej skórze tego doświadczyć. moze sie szarpne niedługo na ten dziwaczny lek
  • 1109 / 308 / 2
@WujekMorda pomyśl czy ktoś inny nie jedząc memantyny w tydzień zjechał by z dawki 35mg metadonu na 8mg, bez żadnych jęków i kwików. Ja tutaj czytam historie jak inni cierpią przez miesiąc bo muszą zjechać o 1mg metadonu. - mówi to chyba samo za siebie, przypominam, że metadon jest silniejszy od morfiny.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2394 / 653 / 0
@ Merx
Haha metadon może i jest silniejszy od majki co potwierdzam z autopsji ale ze swoją banią nie sięga królowej do pięt.

A co do memantyny nie chce mi sie teraz memantować tego tematu bo jestem niewyspany i psychotropy wale na zwała także jakieś hard reduction czy tam podbijanie siły dragów zostawmy sobie kochany na rozmowe na Telegramie :P :P
  • 3013 / 1017 / 0
mi teraz wystarczyły ostatnie trzy miesiące (okres, gdy byłem chwilowo nieobecny na tut. forum), aby z powrotem wyzerować sobie tolerancję, która to jeszcze w maju b.r. była bardzo wysoka, bo zażywałem spore dawki silniejszych analgetyków opioidowych - oksykodon 160-240 mg/d I.V., morfina 200-400 mg/d również I.V. z zejściem wówczas pomógł mi krótki okres na Bunondolu.

teraz natomiast ponownie zadowala mnie Tramal, na który udało mi się skołować e-reckę, i to w niedużych dawkach - 300-400 mg/d z ewentualnie jakąś rolką do zestawu. mam nadzieję, że jeszcze chwile potrwa taka niewywindowana tolerancja, nie chciałbym tak szybko przerzucać się na silniejsze opioidy.

Imagine Dragons - Wrecked
https://www.youtube.com/watch?v=Y2NkuFIlLEo

time is gonna show what happens :tabletki: %-D :papieros:

pozdrawiam, przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 601 / 108 / 0
Chyba dolory z nowej dostawy mają większe opakowanie(kartonik), albo mi się wydaje ale chyba nie bo powiedzmy dobrze je znam. Dajcie znać czy u was też zmienione
:tabletki:
  • 3447 / 716 / 9
Czy mi się wydaje, czy nagonka na fentanyl może poskutkować wzmożoną opiofobią? Na mieście wolę nie być srogo ugrzany, bo ktoś może we mnie zobaczyć chyba ukąszonego i typa, który zaraz ulegnie przemianie w zombie. Będzie nagonka nawet na czystych userów.

Znaczy ja ćpam majke bożą, ale takie coś zaczynam zauważać.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 601 / 108 / 0
Juz od co najmniej paru miesięcy jest "wzmożona opiofobia". Odkąd zaczęli alarmowac o fencie i zapowiedzieli zmiany w receptach
:tabletki:
  • 3447 / 716 / 9
Tak, jest właśnie spotęgowana, bo fobia wśród plebsu, chamstwa, drobnomieszczaństwa i proletariatu odnośnie grzejusów była od zawsze. Ja sam w obawie porzuciłem obrządek kodeinowy na rzecz majowego, który to jest "czyściejszy" w aspektach wielu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.