4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 3 / 0
A czy to ważne czy metabolizowany i tak ją tyra i tak %-D
  • 45 / / 0
no wiesz, jak dla mnie bardzo ważne, i chyba raczej dla każdego. poza tym wątrobe masz tylko jedną a bez niej ani rusz
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
No tak tu masz racje bez niej ani rusz ale ziom mefa jak będziesz brać raz na jakiś czas to w porządku. Wydaje mi się że na pewno lepiej niż fete przynajmniej schiz i zwały się nie nabawisz :)
  • 45 / / 0
nigdy nie jest wporządku, po żadnym narkotyku nie jest cacy, wszystko ryje i ryć bedzie zawsze
szkoda tylko, że TO wszystko takie fajne. w sumie po dwóch latach conajmniej rownomiernego brania widzę jak bardzo siadła mi psychika, jestem jakaś przygnieciona
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
tzn tu chodzi mi o fuke akurat, bo mi sie cos pojbalo, ale ze wszystkim tak samo
  • 327 / 3 / 0
No psychozy amfetaminowe robią swoje ;) Fuka tyra mocno jeszcze gorzej uzależnia. Ja brałem mefa co tydzień może częściej i to długo i aż takich złych efektów jak po amph nie miałem :)
  • 45 / / 0
wszystko działa na swoj sposob, najlepiej wyjebac sie i nic nie walic, ot coo
  • 327 / 3 / 0
Było by najlepiej ale w moim przypadku jest to nie możliwe już muszę coś wdupcać ;)
  • 45 / / 0
póki co mi jest dobrze z czterema, czy opięcioma kawami na dobę i paczką fajek. ale długo się na jednym i tym samym lecieć nie da
  • 327 / 3 / 0
Szlugi też jaram ale gdy płuco zbyt lekkie masz ciśnienie synu czas wypełnić bletke ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.