Cannabis flos Tilray THC 18% CBD <= 1%
Cannabis flos S-LAB THC 18% CBD <= 1%
czy S-LAB i Tilray to jedna i ta sama firma i recepta wystawiona na S-LAB pozwoli mi wybrać z obu wariantów czy biorąc receptę musze już wiedzieć czy chce S-LAB czy Tilray? Kobiety w aptece nawet nie pytam bo nic nie ogarnia. W necie jest napisane że można trafić na takie odmiany (tylko nie ogarniam czy one dotyczą S-LAB czy Tilray): Pink Kush, Mango , Girl Scout Cookies , Jack Herer, Master Kush , Headband , Black Tuna, Sour Diesel, Jean Guy. W co celować żeby się najlepiej porobić wieczorem do oglądania filmów itp?
Pierwszy raz paliłeś tę odmianę? Z s-labem jest loteria, duże odchylenia standardowe.
Mi master kush też dobrze siadł ostatnio, ale jest chujowy do blantów, za ostry w smaku. Za to z bonga konkret, bardzo żywiczne topki.
@padre69
To są dwa różne leki, więc recepta na jeden nie uprawnia cię do kupienia drugiego. Tilray to jedna odmiana - Blueberry. W s-labie masz ten mix który wypisałeś (zarejestrowane pod ten jeden lek), ale w aptece może się zdarzyć, że nie będą mieli danej odmiany.
The body or a conscious mind'
Slab formalnie to jest jeden lek, ale po kodzie na opakowaniu (dwie środkowe literki) można rozróżnić odmiany podczas rozmowy z apteką.
I tak jest to ta sama firma, ale jak wspominaliśmy, są to dwa różne leki według prawa.
09 czerwca 2023lysy666 pisze: Tilray to jedna odmiana - Blueberry. W s-labie masz ten mix który wypisałeś (zarejestrowane pod ten jeden lek), ale w aptece może się zdarzyć, że nie będą mieli danej odmiany.
Ostatnio kupiłem 15g blueberry mogłem sobie wybrać jakbym chciał JH z tej samej recepty.
Ale wolałem nie ryzykować wziąłem to co znałem a aurory póki co nie ma.
Pozdro ;)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.