Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
Musisz dobrać odpowiednia dawkę l-teaniny, niweluje ona negatywne efekty stymulantów. Jednak przy EPH jej nie potrzebowalem.
  • 5 / / 0
Czy EPH ma taką samą gęstość jak Noopept?
Nie mam wagi, a nie wiem czy mogę ufać miarce od Noopa.
  • 4807 / 267 / 0
Waga jubilerska kosztuje jakieś 30zł.

Co do odmierzania jak pokruszysz substancję do pyłu, pudru czy innych drobinek objętościowo możesz mieć porównanie do innych substancji w tej konsystencji, ale jednak lepiej zainwestować w powyższe zamiast liczyć że jest tyle ile się myśli bez odważania.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 642 / 18 / 7
@muihu124 Tak jak mówi światło, lepiej kupić wagę. Ogólnie to rozkrusz sobie to na pył i taka płaska miarka to 7-10 mg.
  • 1472 / 196 / 0
Etylo łatwo jest dzielić na oko, bo dawkowanie jest dość dobrze widoczne.
Ja dzieliłem w kapsułki wg dawki "na oko", która na mnie działała, czyli ok. 5-7 mg.

Liczyłem kapsułki, więc wiedziałem, że jak napełniłem 100 kapsułek, a miałem 1000 mg, to wychodziło 10 mg na kapsułkę.

Polecam ten sposób jak nie ma się wagi. Sama waga niby spoko, ale dużo jebania z odważaniem każdej dawki. Jak już przemysłowo się bawić w coś takiego to waga + kapsułkarka (kapsułkownica?) + kapsułki.

Jak nie to łatwo znaleźć swoje dawki i zapamiętać ile jest prochu (kryształy są zdradliwe).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1262 / 17 / 0
Jak byście chcieli bawić się kapsułkarka to uprzedzę was, że jest to tak chujowe urządzenie, że ja pierdolę coś jak te niebieskie strzykawki polfy i nikt normalny nie chce tego używać zresztą droga jest XD Na jakieś 30 prób raz zamknąłem kapsułki, a mgr. obok mnie w ogóle nie dała rady. Poza tym potrzebny jest wypełniacz jeszcze do tego etylo przy zabawie z tym urządzeniem.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
No, a ja rozpuściłem EPH w glikolu i też jest ok. Polecam.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1472 / 196 / 0
A widzisz, dobrze że nie kupiłem. Myślałem, że to takie proste jak na foto - wrzucasz kapsułki, wsypujesz do nich stuff i zamykasz - gotowe. A tu psiku(ta)s :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1628 / 196 / 0
Ja jak jadłem epha to po prostu kupiłem ten sort w drobnych kryształkach i zwyczajnie wrzucałem po 2-3 kryształki, bo wszystkie były podobnego rozmiaru i wychodziło, że każdy ważył w granicach 5-8mg.

A więc dwa duże albo trzy małe jak chciałem 15mg, i dwa małe jak chciałem 10mg. Itd. No i był to całkiem dobry sort.
  • 73 / 1 / 0
Bez kurkumy to chyba nie działa tak dobrze.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2015 przez papiezpolak666, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.