4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 152 / 8 / 0
Blefujesz pisze:
Skąd takie informację? .
Z autopsji, ja po mefedronie wogóle nie czuje mj, moze minimalnie bardziej psychodelicznie. A jak pale najpierw, a potem wciągam to mef zupełnie zbija działanie zioła. Właśnie to było zajebiste, szłam sobie na bibe, na poczatek spaliłam sie strasznie, a jak sie biba rozkręciła i mi się znudził stan zawieszenia w bakoprzestrzeni to kreska mefa i działanie marihuany zupełnie schodziło, czułam wyłącznie mefa. A mi sie często zdarza przekurzyć albo coś powkręcać więc jak dla mnie mef był idealnym antidotum na zielsko. Ale z tego co własnie widze to każdy ma inaczej.
  • 989 / 35 / 0
TheQ pisze:
xzx to już jest legenda...
Co było dalej?
Wkurwienie kobiety.
  • 591 / 8 / 0
<thumb up>
  • 45 / / 0
dziwie się trochę, bo dużo osób pisze, że bardzo łatwo się uzależniły, nawet po pierwszym razie. niekoniecznie na tym forum, ale na różnych potralach.

ale: pamiętam, pierwszy i właściwie mój ostatni raz. to był marzec, jakoś końcówka. miałam wtedy bardzo długą przerwe od wszelkiego rodzaju narkotykow, zwłaszcza stymulantów, czasem tylko jakieś zielsko. owszem, po zajebaniu mefedronu było mi nieziemsko, cudownie, tralalalalalaaaaa. rzecz w tym, że nie po ok.półtora godziny zaczął mi się zjazd, taki dziwny, po fuce zjazd polegał na nieopisywalnych dla mnie rzeczach, to siedzi mi tylko w głowie. wtedy było inaczej, nie miałam już siły mówić, mogłam tylko słuchac i chodzić.

zaszłam w huj daleko, kilka razy nawet w to samo miejsce. potem całą noc leżałam 'z bananem na mordzie' jak to wtedy stwierdziłam, ciągle z mokrymi spojówkami. nie miałam ochoty zajebać kolejnej dawki, chociaż wciąż chodziło mi to po głowie, miałam taką możliwość, ale czułam pewnego rodzaju odepchnięcie. leżałam nieogarnięta śmiejąc się ze wszystkiego, zwłaszcza z trzech panów leżących za moimi plecami, którzy byli upaleni i gadali coś przez sen. czasem mam ochote powtórzyć to doświadczenie, ale myślę, że szkoda i hajsu i przede wszystkim zdrowia.

minusy? wysypka. jakieś czerwone chrostki w jamie ustnej które niesamowicie bolały. i dodatkowo myślę, że nieodpowiedni czas i miejsce.

Dodano akapity -- 909
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 76 / 0
15 g we Wroclawiu, prawdopodobnie ostatni mef jaki w zyciu zobacze. o ile zobacze
Ostatnio zmieniony 27 września 2010 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 45 / / 0
a resztki schodzą quick
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Ja zobaczę co najwyżej na zdjęciach %-D

Zawsze można do czech jechać... tylko żeby wrócić;P
  • 45 / / 0
ewentualnie pobawic sie w odkrywce ;d
  • 1 / / 0
POMÓŻCIE !! Brałam mefedron przez jakiś czas ''wpadłam w złe towarzystwo'' i w koncu wtrafiłam do szpitala przed stanem zawałowym.. Wyszłam ze szpitala i przez jakiś czas było ok , ale potem zaczeły się problemy z oddychaniem czy nie mogłam nabrac powietrza , trudnośći z przełykaniem śliny i poszłam do lekarza ogólnego co się lecze i powiedziałam mu że mam takie objawy dał mi na krew serducho i wszystko w porządku i nie wie co mi jest.. I dziś zrobiłam prześwietlenie płuc myślicie że to ma jakiś związek z tym że nie moge normalnie oddychać..? i czy powiedzieć lekarzowi o tym że byłam w spzitalu od czego itp.. czy wtedy zdoła mi lepiej pomóc proszę o pomoc piszcie na gg 3372853 nie wiem co robić !!! :(:(
Uwaga! Użytkownik tygryseczeek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Idąc do lekarza po diagnozę i leczenie oczywiste chyba jest, że podajemy wszelkie informacje mogące pomóc w rozpoznaniu. Ja pierdolę... :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.