Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1 / / 0
Dostałem recepte na Medikinekt 10mg (swiezo zdiagnozowane adhd) wczoraj ok 21 zajebalem 2 tabsy w celu sprawdzenia tego specyfiku doustnie potem wszystko donosowo (ciezka robota jak mam byc szczery) na koniec sie wkurwilem przez ilosc wciagania i zajebalem 3 doustnie ok godzine temu. W opakowaniu zostalo 7 tabletek wiec od 21 do 16 dnia nastepnego wpierdolilem 23 tabletki. Te 3 ostatnie nie klepnely i mam potezny zjazd juz po godzinie od ostatniej dawki. Glowa mnie nakurwia, wiadomo zimno mi jak chuj a tętno raz w góre raz w dol. Zaczynam panikowac ze przedawkowalem, co moze sie stac po takiej ilosci?
  • 68 / 16 / 0
Wziąłem Medikinet 20 IR
20mg doustnie, 10mg donosow

Czuję się rozczarowany, pierw czułem się wystrzelony jak przy wjeździe emki a teraz aktualnie jest hmmm tak jakoś normalnie. Smutno mi się zrobiło lekko i nie wiem czy po 1h działania bym już miał zjazd czy jak. A i serce strasznie biło na początku ale to ujdzie w tle
  • 6 / / 0
08 maja 20235matrix pisze:
@00
Rozwiniesz swoją wypowiedź?
O tolerke Ci chodzi czy Ci źle po tym specyfiku?
wyglada na to ze dawka 10mg IR (oralnie) dziala na mnie masakrycznie gorzej niz 20mg, na dniach sprobuje znowu 20mg i zdam raport, moze komus sie przyda i nie bedzie sie meczyc jak goofy ja
  • 366 / 94 / 0
23 stycznia 2023Duce pisze:
Każdy. Ja nie mam ADHD a medikinet dostaję, na pobudzenie i przeciw prokrastynacji, zamuleniu i trudnością z zabraniem się do ogarniania swojego życia co jest skutkiem uzależnienia od morfiny. I metylofenidat naprawdę pomaga zabrać się za obowiązki, stanąć na nogi i walczyć z uzależnieniem
Jakie dawki przyjmujesz i jak często?
Znacząca poprawa w powyższych obszarach nastąpiła od razu, czy to efekt również terapii?
Post napisałeś kilka miesięcy temu, wciąż utrzymujesz taką opinię?
Jaki metylo ma wpływ na lęki?
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 4 / / 0
Mam stwierdzone ADHD. 2 lata temu dostałem 5 medikinet od psychiatry. Prawie idealne działanie. Już po 1 tabletce odpuściło mi takie wewnętrzne napięcie które zawsze mi towarzyszy. W końcu bez problemu mogłem się skupić na pracy. Do teraz pamiętam ten 1 raz, mogłem normalnie 3 godziny bez odrywania się i natrętnych myśli robić coś umysłowo, bez tej ciągłej walki z sobą o koncentrację. Jedyny minus był taki że siadało na serce, czułem jakąś taką lekką arytmię.
  • 109 / 20 / 0
Krótki trip report. Medikinet 20mg tabletka, oral. Organizm w miarę czysty. Doświadczenie z substancjami średnie. Działanie u mnie takie, że jakby to mi ktoś podał na nieświadomce, to nawet bym się nie zorientował. Lekka poprawa motywacji do działania i koncentracji. Lekkie zmniejszenie łaknienia. Więcej nie mam, ale następnym razem startowałbym od 40mg...
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 287 / 140 / 0
Biorę 4x Concerta 36mg od tygodnia.
Wole to od Medikentu.
Nie ma tego oczywiście narkotycznego stanu, że tak to nazwę jaki ma Medikinet.
Działa cały dzień w tle i o to mi chodziło.

pozdro.

Usunięto niepotrzebny bbcodes / 909
  • 38 / 2 / 0
@5matrix
Masz porównanie concerty do medikinetu cr?
  • 4 / / 0
Biorę na stałe lamotryginę od lat. Działa dobrze na wahania nastroju w dawce 50 mg. Jakiś cas temu lekarz dorzucił mi medikinet na moją prośbę, bo mam problemy z robieniem rzeczy, zabraniem się do roboty, koncentracją (ogólnie ADHD). Ale odkąd połączyłam te dwa leki dostałam okropnych problemów z cerą. Odstawiłam medikinet, bo lamotryginy nie chcę zmieniać bo działa tak jak ma działać, ale potrzebuje czegoś na wzrost dopaminy, podniesienie ciśnienia, znużenie, bo nie mogę sobie poradzić. Pomaga nikotyna, ale nie chcę palić a od woreczków nikotynowych robi mi się paradontoza. Co jeszcze mogę?
  • 8 / / 0
@5matrix bierzesz rano taką dawkę? czyli 144mg concerty? ile utrzymuje się działanie?

Pytam bo na mnie też nie działają niskie dawki - mam ADHD. Dawka od której widoczna poprawa się zaczyna to 20mg IR. ale to działa 1,5h max. Więc myślę jak zrobić dawkowanie Concerty żeby było wygodniej.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2023 przez kokojambo1995, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.