4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Ja wcześniej wspominałem że po dawce ok. 300mg już miałem... ale w nocy :heart:
  • 161 / 2 / 0
wynik z piätku: poczätek godzina ok 17ej koniec o 10 rano w sobote.
Wynik: poza uczucia boskosci, - zjazd psychiczny i fizyczny, zajebiste zakwasy, pokruszone zeby i wiele innych... sami znacie. Mialo byc tylko max do 12 w nocy a sie TROCHE przedluzylo, nie ma zmiluj sie, jedziesz pöki mozesz, pöki masz, nie wazne ze nosy po prau godzinach pozapychane byly.
Tylko dla ludzi o staolwej silnej woli
  • 1179 / 9 / 0
To nie ty ustalasz koniec imprezy, a ilość jaką posiadasz...
  • 2775 / 39 / 0
Lub wytrzymałość organizmu, ale to już się tyczy dłuższej niż 24h zabawy %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
O*Men pisze:
tak,ale po analnie %-D
Musiało okropelnie piec :D
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 2 / 0
gzyp pisze:

hehe wiesz co, swieta prawda, gdyby mieli dla mefa w tv robic reklame to ten tekst möglby jako naglöwek posluzyc hehe
schodzilo by jak cieple buly
  • 16 / / 0
Orientuje sie ktos jak z legalnoscia mefedronu w Hiszpanii? Nie moge znalesc informacji na googlach.
  • 82 / 4 / 0
JohnyXX pisze:
Orientuje sie ktos jak z legalnoscia mefedronu w Hiszpanii? Nie moge znalesc informacji na googlach.
I can tell you 100% for sure that Mephedrone is NOT, i repeat, NOT legal in Spain.
They consider it as being a medication and it has not been registrated as medication. Selling it is equal to selling an unregistrated medication and that is illegal in Spain.
Więc nie.
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
święta racja, nieważne czy masz 1 czy 5g wszystko idzie zazwyczaj jednym ciągiem
w moim przypadku po pewnej ilosc mef po prostu przestawał (1,5g starczy) działać
nie jarajcie sie już tak na mefa znalazłem zamiennik o bardzo podobnym działaniu na mnie jak i na kumpli
a ten mef modyfikowany to prawdopodobnie chwyt marketingowy gdzieś słyszałem ze to mieszanka różnych prochów
mef to już przeszłość a trza żyć przyszłością xD
  • 1179 / 9 / 0
Sniber pisze:
znalazłem zamiennik o bardzo podobnym działaniu na mnie jak i na kumpli
W takim razie zapraszam do tematu:
http://talk.hyperreal.info/alternatywa- ... 7-180.html

Podziel się wiedzą ;P :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.