Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 244 / 33 / 0
Mam skręta od fenibutu i jest przejebane ogólnie
  • 1545 / 1586 / 0
mam za dobre serce i czepiaja sie mnie ´´zagubione duszyczki´´ :niewiem:
ale od dzis mowie DOSC. juz nigdy nikomu nie pomoge.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 505 / 91 / 0
Ja nie pomagam od dawna, nikomu.
Albo płacisz albo spadaj.
Inaczej ludzie to wykorzystują
  • 1545 / 1586 / 0
chyba zaczne tak kazdemu mowic- nikt mi nie placi za sluchanie o Twoich problemach :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@Ankaaa Anno podaj numer konta na które mógłbym w razie czego wysłać ci przelew %-D %-D
  • 2814 / 365 / 0
Głównym problem moim jest choroba nieuleczalna teraz gdy jest " covid " jestem bez leczenia dodatkowo ból nie do usmierzenia bezsenność totalna powróciła... czego chcieć więcej...
  • 1545 / 1586 / 0
28 listopada 2020igla83 pisze:
@Ankaaa Anno podaj numer konta na które mógłbym w razie czego wysłać ci przelew %-D %-D
dobre %-D dziekuje za poprawienie mi humoru 😀
  • 1223 / 487 / 0
28 listopada 2020sclero2014 pisze:
Głównym problem moim jest choroba nieuleczalna teraz gdy jest " covid " jestem bez leczenia dodatkowo ból nie do usmierzenia bezsenność totalna powróciła... czego chcieć więcej...
to są autentyczne problemy a nie jakieś duperele, chociaż wiem dobrze po sobie że czasem każdemu wydaje się że to on jest najnieszczęśliwszy na świecie.
  • 2814 / 365 / 0
@igla83 dzięki ale czasami mam wrażenie ze marudzę... pamiętam jak rok temu dokładnie pod koniec listopada/ początek grudnia udało mi sie 1 raz przespać jakieś 10godz 1raz od 5lat Jezu co to było za uczucie ... choć w 2018 zdarzyło się epizod że jak wzięli mnie na stół operacyjny i dostałem propofol to zasnelem na jakies 45min do zabiegu ...
  • 1223 / 487 / 0
nie marudzisz, ale naprawdę nie masz możliwości dostać się do jakiegoś lekarza ? pytanie retoryczne, bo wierzę ci, ale to aż się w pale nie mieści.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.