Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 80 / / 0
Co to za sort jakim niszczycie swoje autka? Ja zamawiałem ostatnio coś w grudniu. A wcześniej też kilka razy przynajmniej. Zawsze w większej butelce. I nigdy żadnych uboków nie było a czyściłem regularnie. Stosowałem ilości takie jak poprzedni czyścioch i do tego + 50%. Czyli zamiast 2 ml dawałem 3 ml a zamiast 1.5 ml dawałem 2,2 ml.
  • 954 / 52 / 0
Aviomarin i szlugi przejdą jako antyhistamina jak nie mam nic innego?
  • 2278 / 278 / 3
Hmm... dimenhydrynat to antyhistamina pierwszej generacji, więc dobrze przenika barierę krew mózg, co imo ma duże znaczenie przy odstawce. :)

BTW Nie Lepiej Ci pójść do apteki po Apap Noc na sen (difenhydramina)? Dobrze usypia jest IMO lepszą antyhistaminą stricte na sen. Aviomarin to w gruncie rzeczy jeden z najgorszych wyborów. :/
Ale skoro musisz ...
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 430 / 36 / 1
14 marca 2017JanBreivik2 pisze:
Aviomarin i szlugi przejdą jako antyhistamina jak nie mam nic innego?
To juz nie lepiej isc do apteki i kupic bez recepty:

https://www.doz.pl/apteka/p113859-Cetip ... ane_10_szt.

albo

https://www.doz.pl/apteka/p67540-Contra ... ane_10_szt

Za te 5 zeta ?, po co aż tak kombinować. %-D
  • 2278 / 278 / 3
Czemu ja na to nie wpadłem? Lol. Tylko się uczepiłem tych antyhistamin pierwszej generacji. Poprzednik ma rację w 100%.
Dodatkowo dorzuciłbym loratadynę (Galena koniecznie, bo inne drogie). Ta jest wg różnych źródeł albo drugiej, albo trzeciej generacji.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 954 / 52 / 0
Na przyszłość będę pamiętał. Bez rp to normalnie? Teraz ogarnąłem że mam w domu hitaxe (deslodatydyna) akurat na receptę. Powinno dać radę, nie?
  • 85 / 7 / 0
po przygodzie z butendiolem nabrałem szacunku do swojego zdrowia
nie polecam
  • 226 / 7 / 0
Fene, a lepsza będzie desloratadyna (Aerius), jeśli ma się do tego dostęp?
  • 430 / 36 / 1
Przerobiłem 400ml BDO w 18 dni, oczywiście w ciągu. Minął tydzień od odstawienia, wszystko ok. Nawet nie miałem efektów odstawiennych, jedynie ciężko było zasnąć pierwszego dnia. Lykłem tabletkę nasenną i po kłopocie.
  • 5 / / 0
Mam pytanie. Z GBL miałem, dwie krótkie przygody. Jedna trwała z tydzień, może trochę dłużej,a druga z 3 dni. Miałem coś takiego, że rano wstawałem po może 4-5 godz snu mokry ale wyspany i mega w dobrym nastroju. W pracy pozytywna energia i otwartość bez polewek (polewki tylko wieczorem były).
Pytanie czy coś takiego też jest z BDO?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.