Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: czerwone
Kształt: kolo
Logo: takie jak firma "cappa"
Gdzie kupione: Podkarpacie
Kiedy kupione: styczen
Sposób przyjęcia: doustnie po 9-11 w ciagu 7 godzin
Opis działania: dobre
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: po 4-5 juz dobra pizda : )
Nazwa: serca
Kolor: białe
Logo: serce
Gdzie kupione: podkarpacie
Kiedy kupione: styczen/luty
Sposób przyjęcia: doustnie po 8 przez cala impreze
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: lepsze od cappa, szybciej wchodza
Nazwa: AP
Kolor: bialy
Logo: "AP"
Kiedy kupione: luty
Sposób przyjęcia: doustnie 2
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: masakrycznie ryja łeb, nie nadaja sie na impreze, czlowiek nie ogarnia co sie dzieje
Nazwa: motorola
Kolor: brazowa
Logo: M
Kiedy kupione: styczen/luty/marzec
Sposób przyjęcia: doustnie
Ocena działania: 4/10
Dodatkowe komentarze: slabo
Nazwa: ferrari
Kolor: biale
Logo: ferrari
Gdzie kupione: podkapracie
Kiedy kupione: styczen
Ocena działania: 0/10
Dodatkowe komentarze: pic na wode!
Nazwa: delfin
Kolor: bialy
Logo: delfin
Kiedy kupione: grudzien/styczen
Ocena działania: 5/10
Dodatkowe komentarze: srednio na jeza, trzeba z 10 zjesc zeby pizda weszla ;]
Kiedy kupione: niecały tydzień temu
Gdzie: 3city
Kolor, logo: Biały, nietoperz (logo bacardi)
Ilość: 2 na dzieńdobry, po paru godzinkach pół
Opis: Opóźnione wejście, *zaczyna* działać po ok godzinie, rozkręcone jest po 1,5. Pojawia się uśmiech, empatia, ale w ograniczonych ilościach. Bodyload oscyluje w granicach 0%, ale tak czy inaczej lepiej się siedzi i rozmawia. Rozluźnienie mięśni, spoookój wewnętrznie. MDEA.
Ocena: MDEA, nie MDEA, ale mogłoby być więcej.. 5,5/10.
Kiedy kupione: Dzisiej
Gdzie: bstok
kolor: biały
ilosc: 2 i polowa
opis: test marquisa pokazal nam, ze to co mozemy nabyc zawiera MDEA. niestety testy nie pokazuja ile killogramow złota zawiera tabletka ;]
drops dosyc gruby, przedzialka na rewersie - mozna je lamac w palcach. ladownie 30-40minut. nie byly to masakrysznie mocne pigły, ale napewno poprawne. jeszcze czuje delikatne dzialanie ale to napewno juz nie to :(
ocena: 5 do 6 w 10stopniowej skali. jesli mam byc szczery, to na miejscu producentow sypalbym wiecej dobra a mniej kredy to tabletek :-D
Kolor: biale
Kształt: okragla, dosc duzy walc
Logo: koniczynka
Gdzie kupione: lodz, 2.8zl szt.
Kiedy kupione: wczoraj ;]
Ocena działania: 2szt 6/10, 4szt 7/10
Dodatkowe komentarze: prawdopodobnie MDEA, brak amph, usnelem po 6 godzinach.
Kolor: biały, gdzieniegdzie widac brązowe plamki (moze to nakropienie heroiną?)
Kształt: okrągłe, z tyłu kreska (średnica), z przodu wyżłobiony jakiś pięcio lub sześciokąt, ale slabo widoczny, na środku logo
Logo: AP
Gdzie kupione: łódzkie
Kiedy kupione: ~20 marca 2008, zjedzone 24 marca
Opis działania: wypiłem kilka piwek (5?); około 21 zjadłem jednego, po 40-60 minutach niezła bomba mi weszła, jak to po tabsach bywa ogólnie nastawiony do wszystkiego pozytywnie, cały czas w tle cicho leciała muzyka, techno lajtowe, faza trzymała się cały czas, o jakiejś 24 (nie pamiętam dokładnie) zarzuciłem jeszcze jednego, żeby podtrzymać dobrą fazę, nie poczułem dużej różnicy w sobie po zjedzeniu drugiego, potem około 1 zjadłem trzeciego i po 5 minutach na jakieś pół godziny byłem w stanie nieważkości, leżałem, nie miałem ochoty sie ruszać, strasznie ryło banie, leżałem na podłodze i czułem jakbym z siebie wychodził, potem ten stan ustał i byłem w imprezowym nastroju, ochota na taniec i muzyka się dobrze wkręcała, przez jakieś 2 godziny cały czas byłem tak dobrze nakręcony, potem faza trochę sie zbiła, później do jakiejś piątej nad ranem faza powoli schodziła, aż w końcu postanowiłem iść do domu spać, usnąłem bez większych problemów; dzisiaj czuję się trochę zmęczony, ale to dlatego, że za krótko spałem
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: porządne guziki, naprawdę polecam, drugi raz w życiu spotkałem sie z tak poniewierającymi groszkami (wcześniej podobne działanie miały takie z logiem wykrzyknika, nakrapiane heroiną były, chociaż te był lepsze), kumpel dwa dni wcześniej po 3 zjedzonych na raz miał zapaści i tracił przytomność, inni znajomi jedli po dwa i też mieli niekiepskie stany, następnego dnia też jedli, tylko zwiększyli dawkę do 5-7 (zależy od osoby) ale nie na raz, tylko dojadali i było masakrycznie
NAPRAWDĘ POLECAM !
Kolor: biały
Kształt:okragle grubasne
Logo: Jakas laska co tanczy
Gdzie kupione: slask
Kiedy kupione: wczoraj ;p
Opis działania:Zjadlem 2 porobilo mnie fajnie na jakiejs kurwie zleksza iegalem na nich poznie4j za 2h 1,5 kulki dojadlem
no i porobiony w huj tyczalem
Ocena:8/10
Kolor: biały
Kształt: okrągłe, bez podziałki
Logo: D & G
Gdzie kupione: lubelskie
Kiedy kupione: lany poniedziałek
Sposób przyjęcia: rozgryzione, połkniete w ilości 4 w ciągu 3-4h
Opis działania: instalują sie ponad godzinę, słabiutkie, lekkie pobudzenie, lekka empatia, euforia, krótkie działanie, w ilości 10 sztuk może i zrobiły by robotę a tak to słabiutko
Ocena: 3/10
Kolor: biało-lekkoróżowy, przybrudzone plamkami, pachną "gorzko" i ziemią/kurzem
Kształt: okrągła, na froncie sześciokątne lekkie wycięcie, z tyłu podziałka
Logo: AP
Gdzie kupione: mazowieckie
Kiedy kupione: marzec
Ilość: tego wieczora 1 i półtorej godziny później 1
Opis działania: Pierwsza wrzucona 22:30(żołądek pełen, 21-21:30 zjadłem duży posiłek przed imprezą). Pierwsze efekty ok. 23:30, wszystko przyjemniejsze, lekka euforia, luz rozmowy, lekko wyostrzone zmysły, na parkiecie przyjemne "kocie ruchy"(zazwyczaj tańczę bardziej 'mechanicznie'). Ok 24:00 pierwszy peak(i wrzucona druga tuż po z radości), mocny zawrót głowy po którym wszystko stało się jasne, kolorowe, świecące i piękne, serce mocno przyspieszyło, zmysły bardzo wyostrzone, euforia, zachwycanie się podobno średnią(wg. innych) imprezą i muzyką. Potem efekty "falowały", na zmianę byłem jak na trzeźwo, i pełen empatii i miłości do świata. Przez chwilę ogromna potliwość, gorąco i wypieki.
Koło 2:30-40 się zmyliśmy z klubu i wtedy dostałem 2go peaka. Koło 4 do 4:30 ciężko było z pozytywnego nakręcenia i natłoku miłych myśli usnąć i serce waliło jak oszalałe, temp podwyższona i ciśnienie chyba też.Następnego dnia po treningu dopaminowy rebound i byłem pełen energii(???????).
Ocena: ciężko powiedzieć, każdy inaczej te pixy opisuje, na kumpla leciutko podziałała, dla mnie piękna sprawa i polecam
Kolor:białe
Krztałt: okrągłe
Logo:znaczek mitsubishi
Kupione: Sko
Opis: po pierwsze to nie sa piguły.... nie mam pojęcia co w tym jest;/ właśnie mam zejście;/ pierwsze wrażenia - wejście powolne(wręcz ślimaczne) po 2-3 godzinach zaczęło się... nierealna rzeczywistośc, nie chcieli byście tego mieć;/ 0 mdma dziwne fazy, ogolnie chujowo, faza 8 godzin. nie wiesz nic, szedłem lasem a zdawało mi się że pada;/ dziś był bardzo słoneczy dzień... robi się gorąco wrażenie pocenia. dużo amfetaminy(lub substancji podobnej moze metaa....;/) serce bije około 150 uderzeń na minutę, uczucia jak w matrixie. wszystko zwolnione ( może fajnie brzmi ale jestem na 8mej godzinie fazy a zdaje mi sie że krzesło jest nierówne i lata;/// nie chcieli byscie czegos takiego), wbija w ziemie, słabe zapamiętywanie...
ocena 0/10 to nie piguła
wymiary: 1cm średnicy, 2 mm grubości
(masakra)
nazwa:B29
kolor: spotykalem rozne wersje jedne byly biale na niebiesko nakrapiane, potem cale biale a teraz za prawie cale niebieskie
ksztalt: normalna plaska/oskagla pigola z wybitym logo b29
znalezione:slask
kiedy:teraz jakos tak
dzialanie:dwie wersje opisane predzej dzialaly jak powinny tylko ze krotko i bez fajerwerek(faza ok 2h), zato te ost nazywamy bombowcami dlaczego chyba nie musze pisac. Jedna dziala elegancko potem tylko dokladac do pieca wedle uznania ale trzeba uwazac bo wrzucone dwie naraz robia plecionke z czlowieka :-D smialo moge powiedziec ze najlepsze jakie w polsce szamalem a zaraz mi na mysl przyszly niebieski mitsubishi szamane w amsterdamie takze polecam
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.