Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Możliwe, że na jakiś kompletnych obrzeżach miasta albo mega ukrytych aptekach "tylko dla kumatych" można dorwać taniej, ale w standardowych lokalizacjach nie ma na to szans i nie mówię tu o aptekach w ścisłym centrum czy na dworcu.
Są też apteki, które słyną ze swoich niskich cen i tam z pewnością jest taniej, natomiast zazwyczaj trzeba w kolejce spędzić z 30 minut, także nie biorę ich pod uwagę.
Nie chcę konkretnie pisać jakie to miasto, ale jedno z największych w Polsce.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dolnośląskie
16 sierpnia 2020rockens pisze: 200 mg majki mst 60 zł - czytałem wcześniej, że to sporo, ale to Łódź. Opłaca się?
Ale Kraków pod względem opio zawsze był dziurą. Tutejsi dilerzy podzielili miasto na mefedron i fetę a heroinistów wykopali z miasta.
Najlepszym przykładem na podparcie tej chorej sytuacji jest to że średniej jakości hera kosztuje 50zł-60zł za...hehe nie za ćwiarę... za 100mg
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.