Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2198 / 715 / 0
Bardzo się różnią nawet, przejazdem w Krk za mała pake wołała 14 zł. Apta na dworcu chyba i chyba calodobowa, ale i tak chore.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2814 / 365 / 0
@yuck0 i @Wrak czlowieka ja u siebie okolice Szczecina placilem za thico jakieś 8zloty ..
  • 2714 / 514 / 0
Nie biorę kodeiny rekreacyjnie, ale Thiocodin kupuję sporadycznie każdego roku w zimę (bo nic nie pomaga mi tak na suchy kaszel) i u mnie w mieście cena za małą paczkę oscyluje pomiędzy 11-14 polskich złotych (ceny zaokrąglone).
Możliwe, że na jakiś kompletnych obrzeżach miasta albo mega ukrytych aptekach "tylko dla kumatych" można dorwać taniej, ale w standardowych lokalizacjach nie ma na to szans i nie mówię tu o aptekach w ścisłym centrum czy na dworcu.
Są też apteki, które słyną ze swoich niskich cen i tam z pewnością jest taniej, natomiast zazwyczaj trzeba w kolejce spędzić z 30 minut, także nie biorę ich pod uwagę.

Nie chcę konkretnie pisać jakie to miasto, ale jedno z największych w Polsce.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Ile kosztuje 2C-B 100mg, ile tabletki?
Dolnośląskie
  • 0 / / 0
Thiocodin w każdej aptece doz za 7.99zl
  • 2814 / 365 / 0
@pjany tak 7.99 jak zamówisz przez apke DOZ bo jak oni ściągną to cena wyższa jest
  • 8 / 1 / 0
Ile karton kwasu w stolicy? I jaka cena za 10?
  • 1824 / 104 / 20
16 sierpnia 2020rockens pisze:
200 mg majki mst 60 zł - czytałem wcześniej, że to sporo, ale to Łódź. Opłaca się?
Standardowa cena, jeżeli kupujesz jedną tabletkę. Nigdy nie byłem w Łodzi, ale tak jest w Krakowie. Czasem dzięki konkurencji, albo po znajomości uda się za 50zł dostać. Wiadomo blister czy paczka, dużo taniej i to naprawdę, jak się ma wolną gotówkę warto kupić od razu przynajmniej blister bo cena potrafi spaść do 40zł za sztukę i mniej. Wciąż drogo, ale już 20zł różnicy, a to jednak sporo. 2 stówki na blistrze.

Ale Kraków pod względem opio zawsze był dziurą. Tutejsi dilerzy podzielili miasto na mefedron i fetę a heroinistów wykopali z miasta.

Najlepszym przykładem na podparcie tej chorej sytuacji jest to że średniej jakości hera kosztuje 50zł-60zł za...hehe nie za ćwiarę... za 100mg :halu:
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 12686 / 2456 / 0
W Krakowie jest "zakaz" handlu heroiną. Miasto kiboli. Znam takich, co próbowali mimo zakazu i teraz nie mają śledziony.
  • 77 / 7 / 0
A ile paka baclo 10mg? Płaciłem 40pln i chyba to sporo za dużo
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?