Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9604 / 1893 / 2
18 kwietnia 2020Nepenthee pisze:
Ja fenta jak dotąd jedynie wciągałam nosem i raz próbowałam "podpoliczkowo", a to dlatego, że dostęp miałam jedynie do tabletek Effentora, a one się średnio nadają do czegokolwiek poza sniffem moim skromnym zdaniem...
Wogóle w opinii wielu sam fent sie do niczego nie nadaje.
Krótkie działanie, przekurewny głód i wyjebana tolerka na wszystko - to jest to co zapamiętała wiekszosc uzytkowników forum.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 15 / 2 / 0
No, nie takie krótkie - mnie kawałek plastra robił na pół dnia. Ale z głodem się zgodze: od tygodni nie biorę i kierwa zabiłabym za kawałek...
  • 2392 / 663 / 0
To ile średnio trzyma was taka standardowa dawka fenta która was robi ?? Ja np jem majkę po 300mg i czuję działanie około 12h z czego 6-8 konkretnie i oksy 140 który działa 4h konkretnie i kolejne trzy godziny - działa, lecz słabiej. Można tak wgl powiedzieć o fencie ??
  • 325 / 50 / 0
@Mordarg

Wypowiem się z punktu widzenia byłego użytkownika fentanylu iv. Początki ciągu to czas ok 2h w moim przypadku, najpierw czułem serotoninę potem Noddy. Z czasem czas działania zamyka się w godzinie a czasem nawet tylko nieco ponad pół godziny. Mówię tu o zażywaniu jednej solidnej dawki dziennie plus ewentualnie jakąś 1/4 tej działki jak skręt czasem brał wieczorem po porannej dawce. Jeżeli przez pewien okres czasu mogłem podawać solidną dawkę ok 4 razy dziennie to praktycznie fent działał ciągle, gdyż następowała redystrybucja z tkanek i np Nodd chwytał mnie po 3-4 godzinach od podania iv.
  • 2 / / 0
Witam, dostałem od lekarza Durogesic 75 i okazały się za mocne, pomyślałem by je przeciąć na pół, czy ktoś tu z forum używał podzielonych plastrów? Niby na ulotce jest napisane, że nie wolno ich dzielić, ale ulotka swoje a życie swoje😀 Oczywiście chodzi mi o ich przyklejenie.
  • 470 / 43 / 0
Widziałem na pewnym markecie fentanyl w prochu z usa za 50e gram.
To jest zbyt tanio mi sie wydaje by to był prawdziwy fent ? W usa to jest takie tanie czy to po prostu jakiś analog rc ?
Plastry z fentem są o wiele droższe a to niesamowicie tanie. Jak myślicie co to może byc
  • 39 / 10 / 0
@pawel1983pl2 spokojnie, możesz dzielić, co więcej substancja z reguły jest równomiernie "rozsmarowana" po matrycy

A jak już w temacie jesteśmy cen to po ile u Was teraz śmigają 100ki? Bo z tego co słyszałem to w ŁDZ ceną rynkową się zrobiło 120 ziko, albo ktoś kogoś w chuja wali
  • 2429 / 584 / 155
30 kwietnia 2020vicarious666 pisze:
A jak już w temacie jesteśmy cen to po ile u Was teraz śmigają 100ki?
Chodzi o plaster Durogesicu? 150.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
Dokladnie, 150
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 325 / 50 / 0
Plastry z fentem posiadają stężenie 0,4mg lub 0,55mg na cm^2. Cena za fenta mx lub Hexal których 100ug posiada 23,18mg fenta ok 140-150 zł
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.