4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
uuuuuu..... a to bym sie nie spodziewal.
Dobrze ze möwisz bo tolerka i tak mala u mnie a wiec trzeba spokojnie zaczäc.
A mam jeszcze inne pytanie:
Mianowicie bedä problemy z dawkowaniem , nie wiem jak wygläda np 100 czy 200mg sciecha , a wiec tak na oko ile mg jest np. na dlugosc i grubosc zapalki. Wiem trudne pytanie wiele faktoröw ktörych nie mozna przewidziec ale chcialbym mniejwiecej 100mg na pierwszä posypac i tak sie zastanawiam jak to zrobic. Dzieki z göry za pomoc.
  • 21 / 1 / 0
Jak masz w worku 1 gram, to go wysyp i podziel na 10 kresek. Będziesz miał na oko, postaraj się zapamiętać, jak to wygląda i potem dasz sobie rade sypiąc bezpośrednio.
  • 5299 / 106 / 0
Zadi pisze:
łączenie stymulantów i depresantów chyba nie ma sensu...
Chciałem napisać, żeby tamten ziomek od pytania naumiał się pisać "spróbować" ale jednak wolę Ciebie uświadomić, że bzdurzysz :P A speedball to co, parówka? Alko do mefedrony jest jak w pysk strzelił, bakę jeszcze bym dodał, o
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 20 / / 0
DamnFrequency pisze:
Ja odetchnalem dzisiaj z ulga na wiesc, ze moge kupic jeszcze mefa (krysztal / proszek - 1g za 60zl) u siebie na miescie :cheesy:
moj znajomy bo kolega go nazwac nie moge obwiescil mi ze udalo mu sie kupic jakas mefke podobno zdrowo daje w leb zaplacil za nia 100zl !!!!!! ale nic jakos sie opanowalem i nie parsknalem smiechem mowie to pokaz jak to wyglada szybki look na woreczek --> puder tylko ze z daleka widac ze z czyms ozeniony i w tym momencie juz nie wytrzymalem i zaczalem sie pompowac jednak nie uswiadomilem go dlaczego niech sie chlopak cieszy faza i poczuciem udanej transakcji... pozegnalismy sie i idac sobiedo domu plulem sobie w brode ze wczesniej nie kupilem wiekszej ilosci juz widzialem te setki ktore mogly byc moje gdy uswiadomilem sobie ze w zasadzie gdybym mial wieksza ilsc to sprzedalbym tylko czesc a reszte bym przecpal i w sumie interes bylby z tego zaden
  • 519 / 2 / 0
Ja bym nie potrafił sprzedać mefedronu, kiedyś dostałem 0.5g próbkę z jakiegoś sklepu, chciałem sprzedać, wyćpałem. Na bank było by tak nawet z dużo większą ilością.
  • 78 / / 0
O*Men pisze:
nie umarłbys,dostałes ostrzezenie,mozna brac mefedron non stop nawet ale trzeba przestrzegac kilku reguł
Ostrzeżenie? Raczej kolejną i juz ostatnią szanse na zerwanie z nałogami. Możesz wymienic te zasady? Jedzenie tego proszku zabrało już swoje ofiary, najczęstszą przyczyną zgonów była niewydolnośc i zawał serca i to zarówno u nastolatków jak i ludzi dorosłych. W miejscu w którym mieszkam zażywa go margines społeczny albo podawany jest ludziom majacych kontakty z "Panią H". Zastanawiacie sie pewnie dlaczego tego spróbowałem wiedząc że jest niebezpieczny dla życia, Pewnie dlatego ze już wczesniej miałem problem z fetą, przez kilka miesięcy zażywałem ją podobnie do tego jak postąpiłem z mefedronem tzn. długo długo nic a jak już to leciałem po łuku i połykałem po 2-3 gramy mocnego ścierwa, nie spiac przy tym kilka nocy z rzędu. Przed zażyciem Mefedronu żyłem w czystości przez jakies 3 miesiące, walcząc z własnymi pokusami , depresją i trudnościami kontaktów z ludzmi i rodziną. Na koniec powiem z tym narkotykiem nie ma żartów. Jeśli ktoś z was zdecyduje sie go brac musi się liczyc z tym że ociera się o zgon.
  • 161 / 2 / 0
Verken, gdyby chodzilo o worek 1gramowy to bym nie pytal. Worek jest wiekszy , tak jak ty powiedziales nie da rady, a wiec ponawiam pytanie ile mg ma sciecha na grubosc i dlugosc apalki, tak pi razy oko...
  • 1179 / 9 / 0
Robimy ankietę? hahah. Ja się nie wypowiadam, bo ważonych lin nigdy nie widziałem, ale na grubość zapałki to raczej nikt nie sypie...
  • 137 / / 0
mass28 wszystko jest dla ludzi ale takich którzy mają łeb na karku i charakter :finger: Ja nie jestem uzależniony od dragów a wiele zjadłem w swoim życiu i nie potrafię zrozumieć ludzi uzależnionych zwłaszcza od tak lajtowej używki jaką jest mef %-D
  • 5299 / 106 / 0
Możesz se mieć charakter, ciekawe jakim byłbyś charakterem mając np. kilo dla siebie jakiegoś mocnego euforiantu.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.