Przepraszam, goniłem króliczka i go nie dogoniłem. Odradziłem reszcie to robić, czasem mam tak, że mam ciało terminatora i bez tolerki ogromne dawki różnych rzeczy przyjmowałem. Może to przez dietę i sport daję radę i szczerze to powiem, że ta dawka (350) to nawet jej jakoś nie odczułem przy chodzeniu i pokazywaniu się. Dopiero na drugi dzień nagle dopadł mnie straszny humor na 2-3 dni.
Drugie pytanie, jak długo się rozkręca pręga i baklo, też to trwa od 3 do 5h jak w przypadku fenibuta?
Baklofen na pusty żołądek rozkręca się po ok 60min. Pregabalina trochę dłużej 1-2h. Fenibut najdłużej.
02 sierpnia 2021Fruktoza pisze:
Jak bierzecie rano 50-75mg to dorzucacie jeszcze później czy cały dzień na jednej dawce?
2. Przy użytkowaniu raz na jakiś czas dużych dawek baclozwał pojawia się na drugi dzień czy tak jak piszą inni na trzeci i czwarty?
3. Na drugi dzień mam takie działanie w tle i na trzeci jestem wkurwiony i kłótliwy. Metylofenidat przyśpiesza ten proces i na drugi dzień jestem kłótliwy. To normalne?
4. MPH jakby usuwa baclo i zeruje jego działanie, to normalne? (chyba dopamina zbija gaba, ale chodzi mi, że piszą, że się nadaje do miksów ze stimami)
Z góry dziękuję za odpowiedź
02 sierpnia 2021Fruktoza pisze: Podejrzewam że lecząc baklozwałę alkoholem mamy ją później pomnożoną razy dwa?![]()
Jak bierzecie rano 50-75mg to dorzucacie jeszcze później czy cały dzień na jednej dawce?
Aż sobie chyba kurwa powtórzę ciąg na baclo żeby specjalnie zwale alkoholem zaleczyć, taki to dawało kurewsko przyjemny efekt dawało hehe
Baclofen to dużo bezpieczniejsza substancja od pregaby właśnie ze względu na możliwość leczenia zwały tym co mamy pod ręką tzn sklepem monopolowym XD
Warto dodać że zejście z baclo następuje dopiero 3 dnia od zabawy. Ten środek ma gigantycznie długi okres półtrwania więc nie ma co się jarać że jest fajnie bo na drugi dzień nic nam nie dolega, nie tędy droga koledzy
Ja ze swojego długiego już stażu na baclo zalecam jak najbardziej zejście na alkoholu, zwłaszcza jak ktoś szuka jeszcze dodatkowej rekreacji alkohol na zejściu z baclofenu działa cudownie euforycznie, no takiej euforii ciężko znaleźć nawet w dobrych stimach - sprawa indywidualna rzecz jasna
Można też zejść pst.ale to już śliski temat w chuj
Schodziłem tak z dziennych dawek 150+ ale też i mniejszych. W tym samym czasie odstawiam też pregabalinę 150-300.
Dzień pierwszy na zerze jest dniem koniobicia. Libido skacze w kosmos. Najgorsze są dni 3-5. Potem już z górki.
08 sierpnia 2021velociraptor12 pisze:To źle podejrzewasz. Alkohol działa na gaba a i doskonale maskuje objawy odstawki baclo działającego na gaba b. Nigdy nie czułem się tak zajebiście jak po wypiciu dwusety na zwale z baclo a jak schodziła to dosłownie zero kaca02 sierpnia 2021Fruktoza pisze: Podejrzewam że lecząc baklozwałę alkoholem mamy ją później pomnożoną razy dwa?![]()
Aż sobie chyba kurwa powtórzę ciąg na baclo żeby specjalnie zwale alkoholem zaleczyć, taki to dawało kurewsko przyjemny efekt dawało hehe
Baclofen to dużo bezpieczniejsza substancja od pregaby właśnie ze względu na możliwość leczenia zwały tym co mamy pod ręką tzn sklepem monopolowym XD
Warto dodać że zejście z baclo następuje dopiero 3 dnia od zabawy. Ten środek ma gigantycznie długi okres półtrwania więc nie ma co się jarać że jest fajnie bo na drugi dzień nic nam nie dolega, nie tędy droga koledzy
Ja ze swojego długiego już stażu na baclo zalecam jak najbardziej zejście na alkoholu, zwłaszcza jak ktoś szuka jeszcze dodatkowej rekreacji alkohol na zejściu z baclofenu działa cudownie euforycznie, no takiej euforii ciężko znaleźć nawet w dobrych stimach - sprawa indywidualna rzecz jasna
Można też zejść pst.ale to już śliski temat w chuj
Z alkoholu potem elektrolity, witaminy z grupy b, ewentualnie jakieś rolki i jesteśmy czyści i gotowi do następnego ćpania XD
Taka depresja mnie pierdolnela dziś z rana, że aż zajebałem 175mg baclo na podkładzie z 20mg rolek XD będę tego żałowal, ale chuj z tym narazie jest zajebiście
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.