Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
Siemka jutro odbiore z apteki PecFent ( aerozol do nosa ) powiedzcie czego moge sie spodziewac ? Po jakim czasie czuc " wejscie " itp ? Stosowal ktos ? @DexPL moze Ty sie wypowiesz ?
  • 1100 / 270 / 0
na stronie 343 tego wątku jest mowa o tym, również dex sie wypowiada (sorry, że z małej, ale to ten portal mi literkę zmienia)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2207 / 1
fentanyl-watek-ogolny-t210-3420.html#p3305087
Wg mnie gówno wyłącznie dla ludzi którzy wszystko co im wpadnie w łapy walą i.v. Tego nie weźmiesz, bo się przekręcisz. Zużyłem 8 opakowań (na szczęście mają mało dawek) i powiedziałem nigdy więcej (niestety znowu raz dostałem w szpitalu, bo instanyle się skończyły). Śluzówka wyżarta, zapach który chodzi z Tobą przez 3 dni nie do usunięcia. Wejścia zero. Działanie słabe, bardzo słabe, choć dawka nawet bardzo duża wg napisu na butelce.
  • 2806 / 362 / 0
Ok przeczytalem . I sprobowalem PecFent .. powiem tak dupy nie urywa ale cos tam smyra na poczatek 100ug wzielem ale teraz poprosze o 400 ale instanyl jak mowisz ze o wiele lepszy nie prawda ? @DexPL

---------------------------

@DexPL zdam Ci moje relacje jesli chodzi o PecFent mialem 2buteleczki po 100ug na dawke .. i tak walilem 200ug na "raz " powiem Ci ze 200ug cos tam cos tam lekko mnie musnelo .. ale bez szalu strasznego jak to w ulotce leku strasza ... mowisz Instanyl o wiele lepszy ? Czy celowac w PecFent 400ug czy Instanyl 200ug ? Bo bede mial do wyboru i pytam Ciebie jako mega doswiadczonego goscia w temacie .. daj odpowiedz .. bo plastry wkladane do ust juz nie smyraja jak na poczatku .. pamietam pierwsze razy jak wlozylem pod jezyk minelo 10min i mysle se kurwa jakos tak inaczej :D morda sie cieszy zyc sie chce .. a teraz pol plastra fenta mx 100ug wkladam do buzi ( pod jezyk i pod policzki i nic ... ;( ) nawet jak trzymam po okolo 2h .. poradzisz cos ? U mnke bol powoduje choroba podstawowa i ogromna 50cm rana na klatce piersiowej wiec chyba mnie rozumiesz ze chwytam sie juz fenta w takich dawkach

Scalono - taurinnn
  • 4603 / 2207 / 1
Niestety nic nie poradzę. Doświadczasz typowego wzrostu tolerancji. Kierunek znasz. Twoja strojna czy do przodu, czy zawrócisz.
PS. Instanyl o niebo lepszy. Pisałem dlaczego
  • 139 / 16 / 7
@michass90 Jeśli chodzi o zbijanie tolerancji na fentanyl to deksametazon w jednorazowej dawce 16mg sprawdza się nieźle. Leczenie fentanylem niestety wymaga modyfikowania jego popierdolonej farmakokinetyki.
The fact is, we have lost more knowledge than we ever had.
  • 2806 / 362 / 0
Deksametazon zbija tolerke na fenta ? Przeciez to lek immunosupresyjny ? Jak to mozliwe .. ? Wlasnie dlatego bede teraz Instanyl mial ..
  • 2429 / 579 / 155
@DexPL, właśnie, á propos mam pytanie - Czemu uważasz, że Instanyl jest lepszy pd PecFenta? Tego drugiego osobiście nie stosowałam, więc już chyba wiem, że nie warto, dlatego ciekawi mnie Twoja opinia.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2207 / 1
Pisałem w tym temacie już 2 razy o tym. 3 raz nie napiszę... wybacz.
  • 2429 / 579 / 155
^ Ok, już wiem, pardon ;)
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.