Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Wg mnie gówno wyłącznie dla ludzi którzy wszystko co im wpadnie w łapy walą i.v. Tego nie weźmiesz, bo się przekręcisz. Zużyłem 8 opakowań (na szczęście mają mało dawek) i powiedziałem nigdy więcej (niestety znowu raz dostałem w szpitalu, bo instanyle się skończyły). Śluzówka wyżarta, zapach który chodzi z Tobą przez 3 dni nie do usunięcia. Wejścia zero. Działanie słabe, bardzo słabe, choć dawka nawet bardzo duża wg napisu na butelce.
---------------------------
@DexPL zdam Ci moje relacje jesli chodzi o PecFent mialem 2buteleczki po 100ug na dawke .. i tak walilem 200ug na "raz " powiem Ci ze 200ug cos tam cos tam lekko mnie musnelo .. ale bez szalu strasznego jak to w ulotce leku strasza ... mowisz Instanyl o wiele lepszy ? Czy celowac w PecFent 400ug czy Instanyl 200ug ? Bo bede mial do wyboru i pytam Ciebie jako mega doswiadczonego goscia w temacie .. daj odpowiedz .. bo plastry wkladane do ust juz nie smyraja jak na poczatku .. pamietam pierwsze razy jak wlozylem pod jezyk minelo 10min i mysle se kurwa jakos tak inaczej :D morda sie cieszy zyc sie chce .. a teraz pol plastra fenta mx 100ug wkladam do buzi ( pod jezyk i pod policzki i nic ... ;( ) nawet jak trzymam po okolo 2h .. poradzisz cos ? U mnke bol powoduje choroba podstawowa i ogromna 50cm rana na klatce piersiowej wiec chyba mnie rozumiesz ze chwytam sie juz fenta w takich dawkach
Scalono - taurinnn
PS. Instanyl o niebo lepszy. Pisałem dlaczego
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.