Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
k*rwa ale bubel jebłem XD chyba czas iść spać, co do reszty to potwierdzone info.
NIE DO KOŃCA TAK JEST
ahh popatrz, sam się wjebałem w swoje sidła z tym potwierdzonym info XDDDDDDD
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ja ogólnie biorę takie średnie, i trzymają mnie raz dłużej raz krócej szybko u mnie przestaje działać(myślałem że to przez towar, spróbowałem każdego z okolicy i że wszystkimi tak samo) przez to że słabo działa muszę robić często dorzutki nawet co godzinę.
ALE po czystej benzedrynie w postaci np. Adderallu, crash również występuje, choć oczywiście mniejszy niż po wyżej wspomnianej trutce. Jest to zresztą logiczna sprawa.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
17 września 2024deadmau5 pisze: A co to znaczy najprawdopodobniej? amfetamina działała na Ciebie w odwrotny sposób? Zamiast pobudzając, uspokajała?
19 września 2024Vetulani44 pisze: @najlepszyPszyjaciel Zjazd nie wynika wyłącznie z zanieczyszczeń. Owszem, większość ludzi wali trutkę z 5-20% włada, wynikiem czego są śmieszne/żałosne posty z tego wątku o waleniu gramowych kresek![]()
ALE po czystej benzedrynie w postaci np. Adderallu, crash również występuje, choć oczywiście mniejszy niż po wyżej wspomnianej trutce. Jest to zresztą logiczna sprawa.
Ćpanie fety z metalami ciężkimi (choćby solami rtęci), aldehydami(choćby formaliną), 4 rzędowymi fenyloaminami, azydkami, pochodnymi arszeniku i możnaby tu długo lecieć bo i cyjanki się znajdą...
O ile pojedyncza trucizna naprawdę nie jest przeciwnikiem dla wątroby (bo wątroba to potężna śmieciara i dużo potrafi przyjąć) o tyle ich zestaw czasami nie jest objęty przez naturę gwarancją na prostą detoksyfikację.
No ale przede wszystkim pominąłeś mój drugi, równie ważny, punkt.
OVERDOSING
Jak zwyklę będę parafrazował mądrzejszych ode mnie - To dawka czyni lekarstwo trucizną.
Medycyna na dzień dzisiejszy ma ścisłą definicję skutecznej medycznej dawki leku. Jest nią minimalna dawka prowadząca do skutecznych efektów.
Znajdź mi ćpuna, który przed użyciem zrobi GC-MS i zlikwiduje syf :D
No dobra to był żart.
No ale znajdź chociaż takiego ,który orientacyjnie zna stężenie spida w spidzie i WAŻY kreskę przed snifem...
Po drugie - czy wszystkie psy szczekają w tym samym języku
Po trzecie - jeżeli wsadzę ci palec w dupę to kto ma palca w dupie
I po piąte - w czym rozszerza się wszechświat
Jest jeszcze sekret
Jednak fakt, ze moja feta byla bardzo watpliwej jakosci i jedank jest dla mnie "brudnym" narkotykiem, z ktorym nie czuje sie komfortowo powoduje, ze mimo moich zapedow do przyjemnosci powiedzialem, ze to pierdole i kompletnie przestalem brac.
Z wyjatkami gdy sie trafi laska na to.
Zyc z feta w jakiejs regularnosci nie wyobrazam sobie. Nawet jesli robota idzie jak szalona i jest sie wodzirejem gdziekolwiek sie czlowiek nie pojawi.
Przeniesiono do ogólnego, nie tworzymy nowych tematów /Merx
Inne osoby też tak mają
Miłej nocy, bezpiecznej, spokojnej i bez psychoz i tym podobnych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.