Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1610 / 55 / 0
Nawet nie wiadomo o co chodzi takim typom xd

Wziąłem dzisiaj po długiej przerwie 150. Dla mnie to po prostu za mało, tak z tego wynika. Fajnie grzeje przez 10 minut a potem to już prawie nie czuć.

225 było mocniej ale jeszcze się nie przyzwyczaił organizm i za mocno, ale jak już będzie wszystko ok to myśle że będe zarzucał 300mg co jakiś czas

Próbował ktoś kiedyś łączyć kode z heroiną? Wiem wiem, też myślałem że to głupie i bez sensu, dopóki nie spróbowałem heroiny. Wcale nie jest taka mocna, nawet rzekłbym że wole kodeine...

Przywalić 125mg hery do nosa i do tego 300mg kody, albo 300mg kody i vaporyzować here dopóki nie wejdzie koda...
  • 1680 / 126 / 0
fakt, kodeina sama w sobie jest bardzo fajnym narkotykiem jesli o opio chodzi
jak chcesz, to sobie polacz tylko najpierw poczekaj na dzialanie kodeiny
  • 1610 / 55 / 0
Jak chcesz to sobie połącz hahah. No dzięki xD

Wiesz najlepiej to bym i tramadol dołączył i by była święta trójca ale akurat nie mam. Może zaczne symulować bóle kolana u lekarzy...
  • 2532 / 600 / 0
Nie wiem czy to bezpieczne, czy coś ciekawego da itd ale podejrzewam że wypierdoli tolerke ostro.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 126 / 0
nic mu sie nie stanie jak polaczy heroine z kodeiną (no chyba ze przesadzi z dawką i straci oddech no ale chyba wie na jakie dawki moze sobie pozwolic)
jednak uwazalbym przy mixie koda+tramal+heroina
  • 917 / 235 / 0
@Fastriaxiar ,ja dzisiaj łączyłem kode z herką, poszło rano 16 tabletek na zaleczenie gila,później 26 żeby podtrzymać fazę i jak koda już się załadowała całkiem to spaliłem setkę brązu,i powiem Ci że było napewno mocniej niż po samej helenie.Od sulfasyfu troszkę mnie bebechy zaczęły boleć to herka to zniwelowała i ciśnienie na dopalanie brązu było mniejsze. Ogólnie faza była jakby pełniejsza,aż przypomniały mi się czasy kompotu,gdzie jest mieszanina różnych alkaloidów maku w tym kodeiny. Czuję też ciut większą sedację niż po samym hermanie.
  • 3901 / 563 / 0
a w jakim odstępie zarzuciles te 16 i 26?
  • 1610 / 55 / 0
No to fajnie : ) Jeszcze tramadol i OP : D

Tolerka to po wszystkim wypierdala ostro szczerze, z tym, że po helce mam same uboki później a po tramadolu i kodeinie non.
  • 917 / 235 / 0
19 czerwca 2019lol pisze:
a w jakim odstępie zarzuciles te 16 i 26?
16 tabletek zarzuciłem około 9 rano ,resztę o 15,a hel paliłem o 18.
  • 12597 / 2437 / 0
18 czerwca 2019Drevolt pisze:
kurwa co tu sie dzieje, gdzie sa ci ludzie z ktorymi tworzylismy ten dzial kodeinowy, tur3k, hexe, uroboros, eso i jeszcze duzo innych fajnych ludzi...
Jeśli opio ćpun nagle znika z forum, na którym był bardzo aktywny, to są 3 opcje:

1. Ogarnął życie i nie ćpa (więc po co ma ryzykować cieśnieniem)
2. Siedzi
3. Wącha kwiaty od spodu.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).