pierwszy raz dorwałam je w oszołomie i zajebiste aczkolwiek mogłyby być trochę twarde
rzeczywiście można się przenieść do knajpy żelkowej
Trolli szczurki też kocham, dla mnie to tzw "smak" dzieciństwa
@badzingla cieszę się, że nie rezygnujesz ze swoich postanowień o Czechach
ja dziś w ogóle posypałam sobie trochę ziarenek maku baka do moich doniczek z kwiatkami w pokoju
chuj że to kaktusy, będę podlewać czesciej jedno miejsce w ziemi to chyba im sie nic nie stanie XDD przynajmniej na czas kiełkowania, mam nadzieję
jak robiło się przepłuczkę z tych nasion to takie białe coś zaczynało z nich wychodzić więc to musi coś znaczyć, przecież to są nasiona
zainspirowałaś mnie pomysłem połączenia fenta z kodą mm
17 lipca 2022badzingla pisze:Jak coś to jeszcze nie pojechałam, więc jakbyś był wciąż chętny to możesz do mnie napisać na maila Faeherin@protonmail.com to coś pomyślimy.16 lipca 2022Wompierz pisze: Ja cyndole kurde jeszcze nie do końca ogarniam te forum nie zobaczyłem że mi odpowiedziałeś a ostatecznie wyszło to że znalazłem maki u siebie a ostatnio jeszcze majke z Pozka i zapomniałem o tych Czechach całkowicie
Nic. Nie ma n16 lipca 2022TheSilentDuck pisze: Drogie ćpuny, mam bardzo ważne pytanie. Jak nie opiaty, to co?
@badzingla
@alexastone2122 Normalne, moim zdaniem jednak za długo z tego schodzisz i nie rozumiem, jakim cudem już 2 miesiące temu miałaś skręta i miałaś schodzić całkowicie do zera już w tamtym okresie (przynajmniej tak zrozumiałam), a nadal się z tym jebiesz? Może tak naprawdę wcale nie chcesz schodzić do zera. W takim razie możesz spróbować buprenorfiny. Tylko najlepiej żeby Ci to lekarz przepisywał, żebyś nie skakała z dawkami - a ponadto i tak musiałabyś chcieć być na tej buprze, bo jakbyś nie chciała to przecież bardzo łatwo jest wymienić taką buprę od lekarzyka, pokątnie później na coś "lepszego".
Opiopanie super lale
Łączę się w tej podbitej psychodelką błogości, ja też sobie lubię na wierzch wszystkiego zajebać wiadro. Jak jestem na speedballach to jest dopiero odjazd, pływanie po podłodze bez dotykania xD
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.