Przypisy
Zadi pisze:tak sobie zerkam na mefedronowy wątek co jakiś czas i główny temat wokół którego kręcą się rozmowy to ile przyjebać żeby był rozpierdol, albo ile zjeść żeby było miło. Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
Zadi pisze:(...) Zero teoretycznej wiedzy. Great depression zadał pytanie, czy można łączyć Seligilinę z mefedronem, a Trass spytał czy mef jest IMAO. Nikt nic nie wie. Dobrze, że został zdelegalizowany, i powinien zostać dokładniej zbadany. Rozprzestrzenił się niesamowicie i sieje spustoszenie.Walcie sobie, niech wam na zdrowie wyjdzie <szczerbaty LOL>
A co do MAO to na jakiejś Słoweńskiej(!) stronie znalazłem info, że jest PRAWDOPODOBNE negatywne współgranie leków z tej grupy i mefedrou. ( strona tłumaczona duckduckgo translatorem wiec tekst był pokraczny a news był starszy od wina marki wino, wiec raczej źródło kiepskie).
Pozdrawiam
Great depression pisze: Tak więc ludzie nie wiedzą, ale również nie interesuje ich wiedza i mają ją gdzieś, to chyba też określa bardzo ogólne cechy, typy osób łapiących się za mefa, ale tym już inna kwestia....
pilleater pisze:Wydawało mi się, że odpowiedziałem, że mefedron iMAO nie jest. Jeśli mi się wydawało, to teraz piszę ładnie pięknie: iMAO nie jest. Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem.
O selegiline pytałem nie by mixować a wyłącznie by dowiedzieć się czy nie jest to niebezpieczne (jak np. dxm i mao o ile dobrze pamiętam). Byłem zdecydowany czekać z zapodaniem do czasu odpowiedzi na pytanie, ale mef jeszcze się nie pojawił, trzeba będzie go odebrać z Urzędu Poczty najwcześniej jutro a dzień jutrzejszy to 25 sierpnia roku pańskiego 2010 więc jutro moja przesyłka stanie się nielegalna :-D
Pozdrawiam
Łączenie go z seligiliną mija się nieco z celem: podwyższy co najwyżej ciśnienie tętnicze i elewentualnie wydłuży nieco działanie. Miks ten zdrowy nie jest i nie przyniesie jakiś wymiernych korzyści. Zdaniem pilleatera nie warto łączyć selegiliny z mefedronem. Jeśli już, można dorzucić z 15mg selerinu podczas działającego mefedronu żeby nie czuć ciśnienia na kolejną dawkę
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.