17 czerwca 2020random abuser pisze: Xancodal spoko jak contin - info dla łapczywych szmaciur oralnych
18 czerwca 2020Jerzus Chytrus pisze: Możecie wierzyć lub nie. Wczoraj poszedłem do rodzinnego prywatnie, z racji ze nie mam ubezpieczenia. Wypisane oxy 20mg 60szt(bo w miarę tanio wychodzi - tak powiedziała doktorka) i 4 paki lorka xD. Sprawdzę jak ten polski lorek nareszcie. Ale oxy idzie wysepic, ale trzeba mieć gadkę.
18 czerwca 2020michass90 pisze:To prawda gadka to wręcz 95% sukcesu . Gadka i wiedza na temat leków substancji jak działają i przekonywanie ze np ten lek nie działał a ten dostałeś gdzieś np na Sorze to już sukces . Ja lorka miałem ale szybko bardzo szybko tolerka leci ..18 czerwca 2020Jerzus Chytrus pisze: Możecie wierzyć lub nie. Wczoraj poszedłem do rodzinnego prywatnie, z racji ze nie mam ubezpieczenia. Wypisane oxy 20mg 60szt(bo w miarę tanio wychodzi - tak powiedziała doktorka) i 4 paki lorka xD. Sprawdzę jak ten polski lorek nareszcie. Ale oxy idzie wysepic, ale trzeba mieć gadkę.
Ja już wiem że w oxy się nie wpierdole, działa na mnie naprawdę chujowo. Może to i szczęście w nieszczęściu . Dziś zajebałem 5 tabletek po 80 mg i co? Gówno. Faza jest SZTUCZNA, takie chemiczne Noddy, humoru nawet mi nie poprawiło (no może troszkę)
Ehh miało być tak pięknie, a nie dość że kurewsko chujowa faza to i skręt pewnie jebnie
Nie ciągne już oxy dalej, przejście na kode teraz i potem clony a reszta to sprzedać chyba w pizdu bo cena za to jest jednak duża
Po pewnym czasie oxy juz nie grzeje. Mialem tyle juz kurwa przypalow przed innymi osobami bo spalem na stojaco. I to nawet NIE NODDY ! oxy mnie juz nie grzejee tylko sprawia, ze przymykaja mi sie oczy i ledwo oc mawet pisze eego posta..
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.