Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 345 / 6 / 0
Jakies info co w nich siedzi ?
Woj kuj pom
[ external image ]
  • 64 / 1 / 0
18 stycznia 2017Kisam pisze:
Co do tych pomarańczowych rolexów to jeżeli są to te same co na zdjęciu (jakość chujowa ale widać), to na pewno emka. Ogólnie wchodzi dość długo u mnie ponad godzinę, dużo miłości oraz szczerości, cały balet spędziłem na parkiecie w jedności z muzyką i ludźmi :) Zjedzone 1,5 talerza i starczyło na ~6 godzin. [ external image ] [ external image ]
Tak dokładnie o te chodzi :) super dzięki za info. Dokładnie to chciałem usłyszeć :) Można śmiało zacząć od całej czy lepiej od połówki rozpocząć zabawę?
  • 8 / / 0
Też jestem ciekawa, bo miałam identyczne tylko innego koloru, nie pamiętam teraz dokładnie i były bardzo przeciętne, raczej nie na MDMA.
  • 2 / / 0
Pixa Różowy Miś, dostępna w Katowicach, ktoś coś??
  • 64 / 1 / 0
Te pomarańczowe roleksy na sto procent są na M-ce bo dzisiaj zrobiłem test i taki mi wyskoczył wynik :) Jutro ktoś będzie obczajał więc na dniach zdam relacje, ale jak na razie to słyszałem na ich temat same pozytywne opinie :)
Według poniższej stronki pomarańczowe rolexy, które wyglądają identycznie jak na powyższym zdjęciu zawierają 113mg czystej E-mki także żyć nie umierać :)

https://www.ecstasydata.org/view.php?id=4602

Posty połączone wg.prośby autora. MrRabbit
  • 64 / 1 / 0
Nazwa RR(Rolls-Royse)
Kolor-Zielone i Niebieskie :*)
Ksztalt-Prostokat
Tyl-Przedzialka i lewa strona 2.0
Bardzo twarde i śliskie
Woj.Śląskie(chorzów) :gun:
Cena 12zyla :-p
Opis-Po 1 bylo naprawde dobrze :hug: nie ogar max jedyny minus to ze dlugo trzymaja i ciezko zasnac mysle ze z dodatkiem Mka+amfa :nuts: ale tak to ogien 2 to juz my byla przesala i urwanie filmu ale tak ocena 8.5/10 :finger:

Mial ktos z nimi jeszcze styczność?? %-D :diabolic:
  • 5 / / 0
Jasno zielone trójkątne Mitsubishi warte uwagi?? Wlkp
  • 6 / / 0
10 stycznia 2017kazik333 pisze:
widzial ktos takie gwiazdki w pl? cena? legitne 180mg?
Tak, znajomy jadł identyczne z Wrocławia i em na 1000%.
  • 3 / / 0
hej ho, różowe rolexy Wrocław i okolice. Co możecie powiedzieć?
  • 123 / 7 / 0
@up
Rolexy podobno okolo 120 mg emki, wrzucaj 1 na start
Zablokowany
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.