Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 382 / 25 / 0
Fraazy pisze:
Tak, już nieco większe co jest niepożądane przy sniffie. Ja biorę niecałe 100mg rano (50/50 na nozdrze)
i wszystko hula, speed, koncentracja i motywacja - plusem jest stosunkowo długie działanie. (4f-mph jednak też długo trzyma... :P)

Takowy sposób podania okazuje sie dość bolesny, ale do przeżycia. Mało uboków i działanie typowe na stymulant. Warto też zauważyć, że (rzekomo) jest Releasing Agentem, a nie Reuptake Inhibitorem - zatem w założeniu to coś jak klasyczna amph hehe.... :D

Dlaczego jednak zamawiasz to, skoro w drodze do Ciebie masz 4f-mph'a? Z ciekawości? Bo fenidatu to póki co nic nie pobija w celach do jakich go używamy. ;-)
Potrzebuje czegoś na szybko, a 4f-mph będę miał dopiero za jakiś czas. A z tego co czytam 3-fph prezentuje się dobrze, więc szkoda nie spróbować.

+mam niesamowicie niską tolerkę na stimy, więc 3-fmp może mi podpaść z troche łatwiejszym dawkowaniem.

Dzięki za pomoc.
  • 785 / 16 / 0
nada sie do pracy w niskich dawkach ?
  • 98 / 1 / 0
@deoodeoo Zależy jaki sposób podania. Sniffu nie próbowałam, ale jeśli efekty są podobne jak przy wapo, to jak najbardziej tak, przynajmniej moim zdaniem.
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 785 / 16 / 0
pod jezyk zarzucic ?
  • 640 / 119 / 0
Jeśli lubisz posmak smażonego mięsa w ustach, to tak. Proponowałbym jednak sniff. Już sam ból postawi cię na nogi i zmusi do działania. Pamiętam, że moją ulubioną zabawą po wciągnięciu było rytmiczne podskakiwanie i odprawiane rytuału o-kur'-wajegomać, w celu złagodzenia bólu.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
mam 1g 3FPH w jakiej ilosci spirytusu to mozna dorzucic i jaka miara bedzie na militr ?
  • 640 / 119 / 0
Naprawdę musisz robić roztwór? Bo jeśli lubisz od czasu do czasu się czymś ukurwić, to taką ilość przerobisz bardzo szybko. U mnie szły średnio 3 g przez weekend. Było to sporo za dużo, ale kiedyś, jak miałem tylko sztukę i oszczędzałem, worek starczył na 48 godz.

Substancja ma potencjał rekreacyjny i zbyt małe dawki powodują niedosyt. A później jedzie się z dorzutkami do końca materiału.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
a powiesz mi po jakim stimie sie chce gadac tak zeby nikt nic nie zczail luzno ? :D

Fuzja / 909

Odpowiedzcie na pytanie UP i mam drugie czy 3 FPH przy ssri moze slabiej dzialac ?
  • 640 / 119 / 0
Wszystko zależy od ciebie i od dawki. Rozważasz obecnie 2 opcje: 3-FPH lub IPH. Obie jakoś tam wpłyną na twoje nastawienie do rozmowy, a także na zmiany w rozumowaniu podczas gadania. Po 3-FPH będziesz prawdopodobnie bardziej otwarty i nastawiony pozytywnie, po fenidatach natomiast często stajemy się, w naszym mniemaniu, błyskotliwi i racjonalni, a podczas rozmowy przejmujemy inicjatywę. Mnie nikt nigdy nie obczaił, że jestem pod wpływem, ale na trzeźwo też nie mam kłopotów z prowadzeniem pogawędek o pogodzie.

Przy SSRI może działać minimalnie słabiej.
  • 785 / 16 / 0
a to powiec mi jeszcze jak bym chcial zeby dajmy to IPH 1ml mial 20mg to ile wpirytu czy wodki mam dac? i dorzucic to

wzielem tego sporo mg i az tak ni odczuwam moze wieksza chec i jakos nastroj lepszy heh po 3 fhp co byscie mi polecili jaki stim >??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.