Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Btw, mam nadzieję, że nie zapowiada się żadny delegal tego sztosu?
Walnąłem teraz 200 mg oralnie. Dziwna sprawa bo po 5 sekundach już ciary na lbie. Czuje że będzie dobrze.
Ciary przeszły, ale czuje ogolne zadowolenie. Jest troche leniwie, ale banan nie schodzi z ryja. Czuje tez , ze spokojnie mozna to brac wsrod ludzi tzn. Clearhead. Ciekawe, czy jak zejdzie eufo, to pozostanie pusta atymulacja. Mam nadzieję, że nie.
Pierwsze efekty po chwili a mianowicie ciary na głowie. Aż mi sie przypomniały wolnosciowe sorty 2-FA,3-FA . Jak się załaduje to znaczna poprawa nastroju i co najlepsze da się rozmawiać z ludźmi. Oczy chyba wyjebane lecz nie zwracałem uwagi.
Zarzucane wieczorem i bez benzo nie ma mowy o śnie.
Co mnie najbardziej zaskoczyło, to to że nastepnego dnia znacznie poprawiony nastrój i nawet wzialem się za sprzątanie i porządki. Sama substancja może długo siedzi.
Co na plus, to nie ma typowego sufitowca. Stymulacja po peaku jest nienachalna - można poleżeć.
Na pewno dobry odczynnik.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
btw, to byly zalazki jakiegos ZS czy co?
Zaobserwowałem także ciekawostkę - wydaje mi się, że wsuwanie całych dawek na raz nie jest dobrym pomysłem. Proponuje poeksperymentować z dawkowaniem i dorzucać mniejsze ilości co jakiś czas, niż powiedzmy 200 mg na raz. To może zmniejszyć ryzyko takich niemiłych jazd, co więcej uważam, że substancja zażywana wg tego systemu działa lepiej. Wróce 3-fea w tym roku zapewne, minęło już sporo czasu od tamtego wydarzenia, a ja sam nie czułem żadnych (co nie znaczy że takowe nie miały miejsce tylko nie były dla mnie widoczne) efektów negatywnych. Miałem osłabione serce pare dni po (przypominam o domniemanej kardiotoksyczności tego środka, rozumiem że to nie zostało obalone ?), i ogólne osłabienie co jednak ustąpiło samoistnie.
Myślę, że poprzednik miał jeszcze daleką drogę do ZS
jesli to nie by ZS (btw, czemu?), to jestem przerazony jak wyglada prawdziwy. opis z wiki mi sie dosc bardzo zgadza (acz o samodiagnoze latwo)..btw, swego czasu na hajpie czytalem ze duzo 4-CMC samo w sobie moze zrobic ZS, choc w to akurat srednio juz wierze.
ogolem na przyszlosc jak sobie z tym radzic poza wlewaniem w siebie rozkosznego r-ru bzd w glikolu?
4-CMC natomiast - owszem można się nabawić jazd z przegięciem tej substancji. Czytałem, że jeżeli chodzi o wydzielanie serotoniny to 4-CMC nie ma "górnej granicy, sufitu" (nwm jak to nazwać, może ktoś bardziej obyty jaśniej Ci to wytłumaczy, ale myśle, że rozumiesz). Dodam że po przyjęci dużej dawki 4-CMC, cóż ... Też miałem halucynacje ! Nie tak sugestywne jak po 3-fea oraz miały one mniej deliryczny charakter, ale wyraźne na tyle, żebym mógł stwierdzić że to nie są przewidzenia.
Jak sobie radzić z przegięciem ? Po pierwsze nie panikować i się nie nakręcać, pić wodę, obniżyć temp ciała (zimna woda). Ja podczas tego "przegięcia" z 3-fea siedziałem spokojnie z sercem bijącym jak młot pneumatyczny i popijałem wodę, nie miałem raczej innego wyboru. No i podziwiałem halucynacje :)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.