Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 4954 / 863 / 0
Lepiej celuj w clonazolam. F-zolam to jak dla mnie tylko do usypiania po stimach sie nadaje ;)
  • 570 / 4 / 0
A który jest silniejszy?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 863 / 0
Clonazolam.
  • 373 / 14 / 0
ja tam wolałbym flubromazolam, przyjmanje jest a nie ma takich odpałow jak po clonoa
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
A na mniejszych dawkach człowiek jest bardziej produktywny niż senny ! Wybierz f-zolam.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 494 / 17 / 0
Witam, mam 5 ślicznotek od /cut-źródło/, powie mi ktoś jak tego używać i w jakim celu?

Mój zakup był po to, by ratować się w nagłych wypadkach jak przedobrzenie stim/lsd, ale chcę zapytać czy rekreacja wchodzi tu w grę? W przeszłości 5 tabletek ksanaksu :) było spoko, ale mnie nie wciągnęło.
  • 2881 / 302 / 0
I wciągać się nie warto, zostaw sobie na te ryzykowne sytuacje.
  • 494 / 17 / 0
Odpowie ktoś chociaz jaki ma profil działania w jakich dawkach?
  • 2881 / 302 / 0
f-zolam jest typowym usypiaczem więc na koniec zabawy po stimach/kwasach nada się jak znalazł :)
rekreacyjnie to średnio z tym, dupy nie urywa
  • 494 / 17 / 0
Ok, a jakie działanie na wyłącznie bad / stim?
dodam, że nigdy nie przesadzam, czyli jem 0,4 na imprezie a nie 2g, a kwach to listek/półtora a nie 4 :P

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio przed Twoim, wycięto cytat - Reisende
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.