Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Jak bym podliczył wszystkie zadłużenia w życiu na ten sport to było tego łącznie koło 25k
Wszystko spłacone co do grosza.
U różnych ludzi mam około tysiąca ale nie mam z nich tego jak ściągnąć bo sami w większości nie mają na chleb albo nie chce mi sie nawet z nimi kontaktować żeby zwrócili należność.
Od jakoś roku nie pożyczam ani w jedną ani w drugą stronę.
https://m.youtube.com/watch?v=-677YKQ3avA
Plus pewnie drugie tyle na dentyste jesli kiedykolwiek uda mi sie odstawic ;-)
Jednak wszystko się dobrze skończyło chłopak robi teraz w dużej firmie transportowej i zarabia naprawdę dobry hajs
ale zaciągnięcie tej kwoty uwarunkowane było sugestią dilera,
także praktycznie się nie liczy bo sam bym w kredo nie wziął
także ten, w sumie to się nie liczy
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.