Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ktos gdzies robil domowym sposobem waporyzator. Z zarowki czy cos tam bylo.

Zalezy jaka lufa, jaki sort itd. Najlepiej sie pali ze szkla jak trawa ma taki slodziutki smak, wtedy chmury sa gestsze i ogolnie jest przyjemniej. Butelka/bluba/bongo sa najlepsze jak trawa ma skurwialy smak, wtedy mniej czuc.
Feel free. Of me.
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
również słyszałem o szkodliwości oparów wydostających się z podgrzewanej folii aluminiowej. sam paliłem tak kilka razy szałwię i raz mj, zanim się o tym dowiedziałem, teraz już tego nie praktykuje, bo mam bongo.

nie wiem ile w tym prawdy, znam ludzi, którzy palą tylko z kaczuchy(zgiętej butli z podziurawioną folią aluminiową na gwincie butelki) od lat, być może się to okaże w przyszłości(oby nie).
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
duke01 pisze:
również słyszałem o szkodliwości oparów wydostających się z podgrzewanej folii aluminiowej.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aluminium# ... iologiczne
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pajacynka »
w zasadzie to mozna zapalić praktycznie z wszystkiego trzeba mieć tylko odrobine wyobraźni co po bakaniu jest nie trudne. Do gustu najbardziej przypadła mi kryka czyli szkło bo zabiore je wszedzie i baknąć można z niej szybko. Jako tak to z wielu przyrządów paliłem bo lubie palić. Jedynie do czego mam uraz to butel bo jak to młode życie ucznia w szkole na kilku to było najlepsze rozwiązanie ale prawdy powiedziawszy obrzydło mi sie juz to.Prawde powiedziawszy wybór przyrządu do palenia jest ważny w zależności od rodzaju palenia. Niektóre palenie lepiej zapalić z bonia inne ze szkła jeszcze inne z lola tak przynajmniej widze to ja możecie się nie zgadzać to jest moja teoria
Uwaga! Użytkownik pajacynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BenekMJ »
Ogólnie to najbardziej lubię z bonia lub z fifki ale nie pogardzę jointem chociaż najbardziej ekonomiczna wydaje mi się fifka albo z wiadra bo się dobrze zjarasz
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Ja najbardziej lubie wiadra ze świeżo wymienioną wodą i z czystą lufką. Jest wtedy najlepsza moc i smak. Kiedyś przepadałem za lufką ale teraz za słabo robi. Bonga i jointy też są ok chociaż nie przepadam za jointami z haszu a hasz przewaznie tylko jest. Ostatnio miałem okazję palić też z takiego przenośnego wiadra i jest naprawdę wypasione. Lepiej kupić niż bongo IMO.
http://www.herbal24.eu/towar-111-fajka_ ... iadro.html
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzjimijazz »
Ciekawa sprawa w tym przenośnym "wiadrem" ale trochę za dużo sobie liczą za to.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
Rzeczywiście - "pocket wiadro" sprawia bardzo dobre wrażenie, ale taki gadżet nie powinien kosztować więcej niż 25-30zł, 80zł to jakaś kpina... :nuts:
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 23 / / 0
Bongo najlepsze! :-D
Uwaga! Użytkownik WdychaczDymu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
rozpalac i wąchac dym uciekający łapać w locie
zeby zaden dym nie uciekł
nic sie nie zmarnuje
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.