Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 397 / 3 / 0
Dzienks :) W takim razie koda + buszek + dobry film i będzie si. Wolę raczej delikatne fazy jeśli chodzi o kanna.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Panowie czy bedzie okej po 0,5 g:
5F-AKB-48
AB-FUBINACA
BB-22
STS-135
na 25g fejka? Nie zabije po 2 buchach? :P Tolerka na kana mała.
  • 766 / 136 / 6
Nie zabije, ale będzie kara. Nawet po jednym buchu. Nie rozumiem idei mieszania akurat tych kannabinoidów, wszystkie wrzuciłbym do worka z napisem "stymulujące vel Sativa-like", może poza 5F-AKB48, który ma profil mieszany. Proponuję połączyć 5F-AKB48/AKB48 z BB-22 lub AB-PINACA.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 66 / / 0
Dzięki za rade bo sprawa wygląda tak ze posiadam:

0,5g - 5F-AKB-48
1g AB-FUBINACA
1g BB-22
1g STS-135
25g x 2 podkładu fejka.

Chciałbym zrobić dwa różne # nie za mocne dla osoby z mała/średnia tolerką.(tak żeby do 4-5 buchów nie karało).

Proszę o propozycję.
W sugerowanych miksach proszę o podanie profilu działania: czas, moc, podobieństwo do mj, śmiechawa, zamulenie, pobudzenie itp itd.

pozdro :)
  • 99 / / 0
Williamsik pisze:
Panowie czy bedzie okej po 0,5 g:
5F-AKB-48
AB-FUBINACA
BB-22
STS-135
na 25g fejka? Nie zabije po 2 buchach? :P Tolerka na kana mała.
taką mieszanką, tylko bez 5f-akb48, nigdy sie nie przekaralem. wydaje mi sie ze te kanna nie są jakies za bardzo toksyczne, czasami czuc troche ten ab-fubinace,, przez 5minut, wydaje mi sie ze ona ma takie mocniejsze wejscie troche. z tym 5f-akb48 to bedzie juz kosa. jak chcesz zrobic dla normalnych szczurow bez tolerki to na probe moze dodaj 0,3 wtedy mysle ze bedzie idealna, nie jakis wypierdalacz z butow, aczkolwiek dosc mocna
  • 4 / / 0
Witam mam pytanie mam 100 g podkladu twardy hah i chcialem zrobic maczanke z 1g AM i 1gMAM wystraczy chce uzyskac psychodele ktora pozniej wchodzi w chill jak po indice Wiem ze nie znajde takie samego efektu ale chodzi mi o cos przypominajacego i zeby trwalo to chwile. W proporcjach prosze o jakies info bo jestem w tym laikiem.

Warn za napierdalanie paru tych samych postów bez przeczytania jasnego komunikatu, że post od usera z liczbą poniżej 30 postów musi zostać zaakceptowany przez moda. - hiphip chuja
  • 99 / / 0
krysztalalowyninja
zdecydowanie za malo, jakis podkład ziolowy, to nie to samo co hak. am 1;15, bez tolerki 1;20 i bedzie git, ale po am2201 zadnego chillu nei bedziesz miał, co najwyzej zedby moga Ci sie skruszyc, efekty utrzymuja sie do MAX 30min, z tolerką to nawet do 15 ;d co do MAM'a nieco slabszy od am2201, ale ja po nim jak po zadnym innym, mialem nudnosci. wybrales jedne z najbardziej toksycznych i mających najmniej do zaoferowania kannabinoidów. Takze pewnie to dla jakis szczurów, ktorzy dadza sie nabrac na hak ;d chcesz mocno i tanio to zrob 3g 5f-akb48+ 3g 5f-pb22 na 100g, bedzie troche ciekawiej od am2201 i na pewno nieco dluzej
  • 4 / / 0
myslalem jeszcze o mixie mam 2201 2g i BB-22 3g na 100 g# co o takim mixie sadzicie ?
  • 5299 / 104 / 0
Myślimy, a przynajmniej ja, że jeśli to przeżyjesz to z uszu wyrosną Ci tutki jak temu od Muminków
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 66 / / 0
Am... itp zostaw w spokoju :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.