Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 30 / 0
@ La Tacha, nad Madagaskarem bym się zastanawiał, ale hawajski brałbym w ciemno. Bierz póki powój hawajski jest jeszcze legalny. Za miesiąc może zostać tylko powój Ipomoea Violacea ( Morning Glory ).
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
no tak, zaaplikowalem dzis 6 z shamanshopu madagaskar 2008, juz jest jakos inaczej, probowalem pogryzc ale okazalo sie ze to zajebiscie twarde jest.

juz jest jakos inaczej tzn. dziwnie sie czuje glownie na zoladku :PP no i lekkie zaburzenia wzroku i rownowagi, zobczymy co sie bedzie dzialo dalej, bo zaczelo sie z lekka jak DF.

pozatym lekko oslabiony jestem.nawet bardzo zaczelm sie oslabaiac, a myslalem ze bedzie power jak po DF.

ide to zapic browarkiem bo mieli na zoladzicy strasznie.
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2009 przez holi3, łącznie zmieniany 1 raz.
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
  • 2129 / 30 / 0
Lepiej zamiast browara, zjedz jakiś owoc, np. jabłko - mi pomaga.
Po dawce 6 nasion nie spodziewaj się jakiś kosmicznych lotów.
  • 504 / 2 / 0
co myślicie o doprawianiu LSA jakimś stymulantem tj. kofeina, pseudoefedryna, efedryna, ewentualnie feta, metkat?. Można / nie warto ?
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 2129 / 30 / 0
Jeżeli chodzi o miksy z powojem to doradzałbym ewentualnie mj albo smoke blendy.
Co do stymulantów to będąc pod wpływem LSA piłem jedynie yerbę co dało efekt większej " lekkości ".
  • 504 / 2 / 0
ostatnio bodyloads dają mi za bardzo po dupie, przez co niszczą całą mistyczność powoju. jesteś jak typowy śmierdzący leń, którego nie stać na podniesienie butelki z wodą, aby ugasić pragnienie. co prawda tylko przy wejściu
pojawia się bodyload, ale lepiej by wyglądało, gdyby z euforią na mordzie pojawił sie typowy dropsowy "power". Wtedy człowiek na pewno byłby w stanie ogarnąć o wiele, wiele więcej i trip układałby się idealnie.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 109 / 9 / 0
co myślicie o doprawianiu LSA jakimś stymulantem tj. kofeina, pseudoefedryna, efedryna, ewentualnie feta, metkat?. Można / nie warto ?
Nie warto. Co najwyżej zioło. LSA to psychodelik, nie wyobrażam sobie dokopania mu stymulantem. To zbyt niebezpieczne dla psyche.
Po dawce 6 nasion nie spodziewaj się jakiś kosmicznych lotów.
Nie znam różnicy między powojem madagaskarskim (tutaj dopiero pierwsze o nim słyszę) a hawajskim, ale jeśli to było PORZĄDNE 6 nasion, to możesz wylądować przyklejony do sufitu wgapiając się z rozkoszą w falująco-mieniące się fraktale.

Kuba Powiatowy - Ty tutaj piszesz, jakbyś miał spore doświadczenie. Faktycznie jest znaczna różnica w sile między powojem hawajskim i powojem madagaskarskim?
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 30 / 0
@Black Lotus, jadłem powój hawajski i madagaskar. IMO powój hawajski jest nieco mocniejszy niż ten z Madagaskaru. Jadłem ostatnio 6 nasion Madagaskaru i nie byłem zachwycony - owszem miałem CEV'y, ale sam trip przypominał mi lekkie zatrucie, nie miałem tej euforii którą czułem po powoju hawajskim. To dopiero pierwsza próba z Madagaskarem, może kolejne będą lepsze, ale o tym przekonam się za jakiś czas, póki co odstawiam wszelakie psychodeliki. Zapas w domu mam na wypadek delegalizacji, przy następnej próbie zjem 8 nasion i postaram się o lepsze S&S.

P.S. Nie ma powoju madagaskarskiego, jest powój hawajski- przy czym w sprzedaży jest z upraw z Hawajów bądź z Madagaskaru ( Jest tez powój z Ghany, ale ponoć nieaktywny )
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
dobra dzis poszlo 18 nasion, wpierw 10 nastepnie ok.4 godziny pozniej 8, efekty? dzis nawet brak jakiego kolwiek bolu brzucha (wiec za pierwzym razem to bylo mistrzowskie placebo ;)).

shamanshop. SSIE!! nie kupujcie tam, na zjedzone 3,5 g nasion nie poczulem nic. tyle w temacie
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
  • 613 / 20 / 0
Holi, trzeba było czytać temat, pisałem pogrubiony literami, że dostałem z SHAMANSHOPU niedziałający powój.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.