Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 648 / 1 / 0
Dajcie na wstrzymanie.

A niektórzy mówią że na tym świecie są potrzebni mężczyźni... :nuts:

W każdym razie. Jeśli chodzi o metody zarzucania to najbardziej obrzydliwszą, i najbardziej śmieszną (a to niezłe połączenie) jest wsypanie opakowania do hamburgera i zjedzenie tego. Tak zrobiła moja koleżanka, pogratulować inteligencji. Oczywiście nie obeszło się bez wymiotów.

Jako najlepszy sposób zarzucania DXM uważam... Łyknięcie tych jebanych tabletek i obycie się bez idiotycznych narzekań. Chcesz tripa? Musisz pocierpieć.
  • 1474 / 15 / 0
Kolejna edycja kanapki z Acodinem hehe.
Sorry Fraktal %-D

Rzeczywiście pogratulować tej pannie.

I jest lepszy sposób od tego co piszesz złotko.
Wpakować po 150-300mg do kapsułki i łyknąć ich tyle ile potrzeba ;-)
Po co cierpieć skoro można sobie to ułatwić...
  • 648 / 1 / 0
Aby tylko ułatwianie nie było bardziej uciążliwe od łyknięcia tego świństwa. A patrząc na niektóre pomysły, to tak jest w istocie.
  • 53 / / 0
@Ester stary wyjadacz, on to dexa na śnaidanie z owsianką w mleku wcina. Ale weź się za te nasze nowe forum w końcu. Pół roku temu to byłeś energiczny jak ogier rozpłodowy a tera toś chyba do kody wrócił. ^_^

A co do tematu to troche głupi. Jaki może być sposób zarzucania tabletek do połykania? Jak problem to sok z cytyny, jak nie pomaga to zioło, jak też nie to mniejszą dawke
  • 466 / 4 / 0
No ja tez kiedyś ładowałem to w kapsułki od kreatyny 600mg miesciło sie w 3 kapsułki, i połykałem, zajebiście mocny wjazd był, ale teraz to pierdole i wole połykac te małe tabletki :-) .
  • 1474 / 15 / 0
Ale jeśli dla kogoś łykanie tych małych skurwieli jest niezbyt przyjemne to kapsułki się sprawdzą.

A jeśli tabletki są, aż tak kłopotliwe to pozostaje DXM powder ;]
  • 297 / / 0
ughh ja to bym nie mogła wypić rozproszkowanego DXM'u z wodą :kotz:
Najlepiej zaaplikować i po aplikacji spalić 1 bicie, chęć puszczenia pawia znika, a działanie mj kończy się zanim zacznie działać dex (tak jest w moim przypadku) ;-)
  • 648 / 1 / 0
Wiem, że to może wydać się śmieszne, ale dobrze jest DXM zagryzać ogórkami czy to kiszonymi, czy w occie. Bierze się 10 tabsów w garść, ładuje do jamy ustnej, łyka, i ogórka dziabnąć. Zero mdłości. Często tak robię. Jak mam ogórki. :-) Ale się nie śmiejcie, no. %-D
  • 408 / 3 / 0
@PsychostyL
Schlebiasz mi :D Nie jem już DXM - najpierw chciałem zbić tolerkę, ale stwierdziłem, że destrukcyjnie na mnie działa, no i cena w uk, w przeliczeniu 50zł za 450mg...

To z ogórkami dobre na smak, ale pewno hujowo z rzyganiem :D Ogólnie pijcie dużo herbaty jak macie spawać. Odkryłem to na buprze, przyjemnie się rzyga, chciałem jeszcze! %-D

Edit:
Wgl to nie wiem co mi odjebało, żeby się czepiać o długość tego wątku, przecież to hyperreal, a ja offtop uwielbiam %-D Chyba akurat coś mi schodziło, sory :-D
  • 402 / / 0
Ten smak nie jest jeszcze taki najgorszy nie wiem, ale ja tam nie czuje tak zbytnio smaku, może dlatego że nałogowy palacz jestem, a podobno fajki tępią smak
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.