Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 461 / 6 / 0
Jak wygląda u was cera po podróży na DXM ?

U mnie zauważyłem często zaczerwienienie oraz trądzik... i to często po względnie małych ilościach.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010 przez elitesse, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Ja nic nie zauważyłem, oprócz nadimiernej potliwości skóry;]
  • 2235 / 5 / 0
Trądzik jak trądzik. Najgorsze na nastaępny dzień bywało wrażenie "zaczopowania" skóry, jakby była pokryta czymś na niej się obkurczającym, obklejającym, duszącym. Po kąpieli ulga góra na godzinę i apiać.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
cos w tym jest ale nie zebym sie tym przejmowal..
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
No, cos tam wiecej wyskoczy na skorze. ale to chyba ze wzgledu na to o czym pisze Abli.
  • 12 / / 0
nigdy nie mialam problemów z cera, ale dzień po DXM pojawialo sie zaczerwienienie i lekki tradzik...naszczescie szybko minal

a więc....albo ładna cera, albo DXM :D
Uwaga! Użytkownik earthangel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
Wypierdy na skórze right, myślę, że ma to coś związek z reakcją histaminową, niedawno już po 300 mg zajebiście mi napuchły palce u dłoni, a skóra na twarzy stała się skorupą twardą bardzo.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Keeda pisze:
Ja nic nie zauważyłem, oprócz nadimiernej potliwości skóry;]
I to właśnie u niektórych może prowadzić do różnych wyprysków i wągrów.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Zgadzam się kurwik:)
mundziel pisze:
Wypierdy na skórze right, myślę, że ma to coś związek z reakcją histaminową, niedawno już po 300 mg zajebiście mi napuchły palce u dłoni, a skóra na twarzy stała się skorupą twardą bardzo.
I tu też racja mundziel.Jestem astmikiem i alergikiem i jem codziennie przed snem antyistamine- 1 tabsa zyrtecu, i gdy nie zjem na następny dzień lub kolejny mam zaczerwienienia na skórze i okropnie mnie ona swędzi(prawdopodobnie tak jak was po aco bez antyhistaminy). Czyli jest to uwolnienie histamy inaczej reakcja alergiczna;D

Tak wogóle,pozwolę sobie na mały oftop, mam też suchą skórę i na twarzy często robią mi się takie jakby białe skorupy skóry, na końcach po zewnętrzenej stronie oczodołów prawie co chwila, czy jest to też związane z histaminą?
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010 przez Keeda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
pewnieto luszczaca sie skora po prostu
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.