Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
A tylko nie rozcieńczać z aspiryną, bo rozrzedza krew.
A co najlepiej dodać (nie mowie tu o talku do stóp, tylko czymś bardziej "neutralnym"), aby "pożenić" sobie e-kota?

osobiscie i po czystym nie mam problemow ze zjazdami (benzo + duzo picia i witamin, trawa i jakies piwko), tylko farba leci z nosa ;/
Uwaga! Użytkownik fuckallyall jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
Planuje zażyć etkatynon na obniżone libido, może ktoś się wypowiedzieć w tej kwestii?
  • 3206 / 175 / 0
Chyba lepiej mefedron %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
wiem, ale nie mam dostępu - chciałbym dowiedzieć się czegoś o etkatynonie w tej kwestii lub żeby ktoś polecił jakąś dobrą substancje na te sprawy

pozdrawiam
  • 3206 / 175 / 0
Nie uważam, by był to dobry afrodyzjak.

U mnie już po krótkim ciągu na MXE pojawia się czasem ogromne libido, w takich falach 'ataku' ( %-D ) - może być niebezpiecznie, mi jest trudno się powstrzymać na ulicy wtedy, a bodajże był gość który się nie powstrzymał właśnie.

Rozpoczynam swój rajd na cooltowych!
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6158 / 432 / 12
etkatynon, z własnych obserwacji mogę powiedzieć, stanowi dużo większy wysiłek dla organizmu niż metoksetamina. Stąd, niesie ze sobą większe ryzyko wszelkich nieprzyjemności fizycznych.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 276 / 1 / 0
a jak działa na libido?
  • 223 / 1 / 0
MXE - metoksetamina to coś raczej bardziej pod wizje, jazdy "kwasowe", to nie klimat ogólnych rc pobudzających, to już lepiej wymieszać e-kota z methiopropaminą (moje doświadczenie raz e-kot raz troszeczkę MPA: mi się podobało), zamiast tej MXE (działanie zbliżone do metamfetaminy, zresztą jest odpowiedni dział dla tej substancji). Hmm coś zamiast zasypki do stóp.. Można rozcieńczyć na przykład z jakimś full low naturalnym składnikiem, na przykład mąką do wypieków, gwarantuję, że krwi tak ostro nie będzie, jak przy full e-kocie bez dodatków (mąka to naturalny składnik przy schodzeniu w dół przez krtań do żołądka złagodzi nieprzyjemności jakie występują przy samym, czystym e-kocie, zresztą zasypka do stóp zawiera talk, cynk, cynę, minerały tak samo - przynajmniej u mnie mąka jak i zasypka w stosunku pół e-kota pół jednego lub drugiego składnika, minimalizowały objawy zejścia czystego e-kota) :)
  • 414 / 3 / 0
Skipper pisze:
a jak działa na libido?
Moim zdaniem praktycznie nie działa...
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2011 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 984 / 5 / 0
ja bym powiedział że działa ujemnie na (przyrodzenia) facetów, kobitki to zawsze mogą :)
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.