Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Midazolam podobno najlepiej mixuje sie z morfina w jednej pompce.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 760 / 68 / 0
@UJebany - ale mi chodzi o przerobienie go tak żeby w ogóle w pompke wsadzić
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 274 / 9 / 0
23 czerwca 2018pampuk pisze:
Potrzebuję dobrego i sprawdzonego info jak przerobić Dormicum 15 mg do IV. Tak krok po kroku jak dla debila :-). I ile mg na pierwszy strzał i generalnie czy można z tym przesadzić podając w ten sposób?
proszę bardzo;
Zmywamy otoczkę, kruszymy na pył, dolewany wody, filtrujemy i walimy :) Sądzę jednak, że walenie midazolamu iv jest bezsensowne poza mixami z opio.
  • 781 / 45 / 0
Jak teraz nie zadziała 60 midazolamu z 300kody to już to pierdole, zostaje przy leczniczych dawkach klona i alpry.
  • 8103 / 907 / 0
13 lipca 2018Rokison pisze:
Jak teraz nie zadziała 60 midazolamu z 300kody
60 mg midazolamu 8-( toć to końska dawka.Chyba, ze masz taka tolerke - to współczuje.
No nic.Udanego grzania
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1360 / 179 / 0
01 lipca 2018Mia Wallace pisze:
23 czerwca 2018pampuk pisze:
Potrzebuję dobrego i sprawdzonego info jak przerobić Dormicum 15 mg do IV. Tak krok po kroku jak dla debila :-). I ile mg na pierwszy strzał i generalnie czy można z tym przesadzić podając w ten sposób?
proszę bardzo;
Zmywamy otoczkę, kruszymy na pył, dolewany wody, filtrujemy i walimy :) Sądzę jednak, że walenie midazolamu iv jest bezsensowne poza mixami z opio.

Z mixami z opio rzeczywiście super sprawa. Jednak to niebezpieczne, wezmie się za dużo mida i można się nie obudzić.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 24 / 2 / 0
Mam pytanko - chciałabym użyć midazolamu nasennie i zastanawiam się:

1. Czy ma tolerancje krzyżowa z Zolpidemem

2. Ile wziąć na pierwszy raz (czesto jem zolpi i tolerancje mam nadal na poziomie 1tabletka, od czasu do czasu walnę sobie 1,5mg xana - powiedzmy raz na 2 tygodnie/miesiąc, jak mam wyjątkowe lęki typu lot samolotem

3. Czy łatwo to przedawkować? Czy na luzie jak xanax można zażywać bez większych obaw. Pamietam, ze miałam to w kroplowce przed operacja w znieczuleniu dożylnym, przez co wydaje mi się dosyć poważne
  • 12465 / 2423 / 0
Obchodzisz się z Midazolamem, jak z każdą benzodiazepiną.
1.5 mg "xana" to wbrew pozorom nie taka mała dawka. Nie wiem, czy występuje tolerancja krzyżowa z Zolpidemem. Gdybam, że jeśli nie brałbyś Zolpidemu, to zadziałałoby lepiej (lub potrzebowałbyś mniej). To jednak niuans - nie ma co się nad tym rozwodzić.
Ja bym wziął 15 mg (nic się nie stanie - nie masz się czego bać). Warunek taki, żeby nie miksować z alkoholem / opioidami (za skutki miksu nie odpowiadam :))
  • 1277 / 129 / 0
Występuję tolerancja krzyżowa.
Benzodiazepiny same bardzo trudno przedawkować.

Nie sądzisz że na forum ktoś będzie Tobie robił rozpiski benzodiazepin ile brać najlepiej jak najmniej , a jeszcze lepiej wcale.
  • 760 / 68 / 0
Midazolam ma w pierwszym etapie brania dość nieprzyjemny efekt cardio. Jak już się uparłeś na to benzo chociaż szczerze odradzam. To zacznij od 7,5 mg bez żadnych domieszek z z-tami. Zaaplikuj midasa podjęzykowo.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.