Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 36 / 2 / 0
Rzeczywiście tak mocno podbija kode jak tu piszą???? A tramadol też?
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 1 / 0
Lady-K pisze:
Jak moclo nie podziała to potem moja wielką nadzieją jest bupropion
Mnie Moklo wkurzał, w głowie mnie po nim łupało i krótko działał. Bupropion na razie wchodzi super, z dnia na dzień lepiej.
  • 408 / 3 / 0
vitalis pisze:
A tramadol też?
Z Tramcem bym tego nie łączył - ryzyko zespołu serotoninowego, a to niebezpieczne dla zdrowia/życia i niekoniecznie fajne. Z kodą nie powinno być problemów.

Wypowie się ktoś jak działa to na motywację (mam tzw wieczne zmęczenie i nic mi się nie chce, ciągłe odkładanie spraw na potem, itp) i lęki (fobia społeczna) ? Słyszałem też, że po jakimś czasie ten lek przestaje działać.. czyżby tolerancja ? Angielska wiki rzecze (z przypisem):
Tolerance does not seem to occur; research has found that moclobemide retains its beneficial therapeutic properties in depression for at least a year
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Na lenia działa rewelacyjnie, byłem wiecznie przymulony a po Moklo od wuja energii. Z nieprzyjemnych rzeczy to początkowe dni okropne: rozdygotanie, ból głowy, bezsenność (pomimo żałosnej dawki 150 jedynie z rana). Po paru dniach ustabilizował się. Ale nie czarowałbym się wpływem na motywację - samo pobudzenie jeszcze trzeba odpowiednio ukierunkować a u mnie i tak kończyło się na gapieniu w sufit :)
Tolerancja u mnie wzrosła - o ile na początku 150 mg raz dziennie wystarczało, to w drugim miesiącu żarłem już maksymalną zalecaną tj 600 mg. Lek ogólnie fajny, pobudzający ale na moją przypadłość bycia śmierdzącym leniem farmakologia nie pomoże :)

Fobii społecznej nie mam więc się nie wypowiadam co do działania. Na lęki to raczej słaby wybór - wydaje mi się że początkowy dygot skumulowany z dodatkowymi strachami to mogłoby być nie do wytrzymania. Sam 3 pierwsze dni Moklo musiałem przetrzymać na małych dawkach benzo.
  • 83 / 3 / 0
testuje teraz tranylcypromine, czekam aż się rozkręci. Jak nie spisze się dobrze, to wracam po pol rocznej przerwie do mojego no 1- Moklo :( mam nadzieje, że tolerka przez to pół roku spadła
  • 36 / 2 / 0
Biore ten moklar w dawce 300 mg, wiem że nie można łączyć z innymi antydeprechami teoretycznie, ale napewno są wśród was eksperymentatorzy, którzy takie miksy robili. Jest tu ktoś kto łączył moklo z trazodonem? Tak sobie myślałem czy by do tej 300-setki dorzucać se co wieczór 75 mg tritico. Na jakich dawkach jedziecie?
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 2 / 0
mnie psychiatra przepisał trazodon, moklo i setraline (75, 600, 25) i bylo wporzo
  • 156 / 2 / 0
Pytanie do znafcuf:jestem nowicjuszem w opiatach,opioidach.
Biore 600mg moklo,ile potrzeba kody zeby dobrze milo i przyjemnie mnie uwaliła? No i tez morfiny ile trza zajebac?
Moge wogule małe ilosci dexa walic przy tym?
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
kali powodzenia, kodę to przedawkujesz i fajnie nie będzie. Natomiast jak chcesz odlecieć na zawsze, to dawaj tą morfinę i bye bye.

Małe dawki dexa to poniżej 100mg, w dawkach podzielonych.
  • 156 / 2 / 0
chyba przyjemniejsza śmierć przedawkować morfine,usnonć w błogim spokoju i spać az serce przestanie pracowac niż wieszac sie he? ;-)
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.