więc jak wiecie/ nie wiecie jestem w wojsku, no i zdażył sie wypadek bo pijany skakałem przez płot po alkohol i bach! wylądowałem na izbie a tam spotkałem ziomka który miał całą paczke hypnogelu... odrazu mu zabrałem bo co kot będzie miał a ja nie?? ]
nie ma czegoś takiego jak "hypnogel'. nawet nie wiesz co zajebujesz nieświadomym ludziom? hypnogen, kurwa. a pytanie jak to wyciągnąć od lekarza jest jednym z najgłupszych pytań, jakie mogłeś zadać. powiedz, że cierpisz na bezsenność od paru tygodni i koniec, tak trudno się domyślić?
ale mnie dzisiaj ludzie wkurwiają.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Najlepszy sposób na złagodzenie tego efektu to wciąganie z tabaką w proporcjach 2/3 zolpi 1/3 sniffa. Polecam.
A co do pieczenia, to tylko pierwsze 3-4 razy były nieprzyjemne, później już wchodziło gładko.
Leży właśnie przedemną kreska z 30mg...
bleh
nawciągam się i ide grać w q3, wieczór bez perspektyw.
Bo jak nie chlapne gbl to nie zasne :/ A jestem już po detoxie i gbl mi niepotrzebne, a kurwa musze brać by spać..
Myśllicie, że zolpidem pomoże na bezsseność spowodowaną zarzywaniem gbl na sen?
Bo jak nie chlapne gbl to nie zasne ]
Na mnie zolpidem działa trochę słabiej nasennie od gbl, u mnie 15mg zolpidemu działa jak 1ml gbl. W dodatku masz wyrobiona tolerke na benzosy wiec nie spodziewałbym się aby małe dawki zolpi skutecznie działały, natomiast większe dawki zolpidemu powodują takie same wybudzanie się po kilku h snu jak po gbl. W ogóle te dwie substancje zolpidem i gbl mają dużo podobieństwa w działaniu.
ale spróbować nie zaszkodzi nie?
Pamietaj tylko ze jak będziesz stosował zolpidem przez dłuższy czas dłużej niż 1,5-2 tygodnie, to wystąpi potem bezsenność z odbicia taka jak masz teraz po gbl.
Im dłużej będziesz zasypiał na chemii tym problemy ze spaniem będą się pogłębiać, raczej najwyższa pora odstawiać benzosy/gbl może właśnie spróbuj zastąpić to zolpidemem, a potem odstawiaj sam zolpidem.
Sam mam problemy ze spaniem, mniej więcej 2 razy w tygodniu używam zolpidemu w ilości 5-10mg albo gbl około 1ml. Czasem do tego jeden browar. Skromne dawki używane niezbyt często są skuteczne cały czas.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.