4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / / 0
Racja. Piszesz eis, że trzy warianty są i podajesz konkretne dawki...trochę bez sensu. Wariantów i dawek jest więcej, trzeba sobie optymalny samemu wyczaić. No, ale generalnie koda z mefem się bardzo dobrze komponuje. Tak speedball w wersji demo. Ja bym powiedział tak: dawka kody jaka cię dobrze robi + kreska mefedronu która cię dobrze robi. Dla jednych to będzie 300+100 dla innych 600+200.
  • 809 / 15 / 0
Przepraszam

PcP jak możesz usuń tamten post
. W sumie nie pomyślałem o tym;

@tak, każdy przetestowałem

Po co go kasować?Była dyskusja.Nie mogę,nie ma po co. - PcP
  • 466 / 4 / 0
koda + mef dobry mix i próbowałem już go i nie wydaje sie niebezpieczny.
  • 809 / 15 / 0
Nie mam sił wertować forum, więc niech ktoś mi powie jak z kupnem 4-MMC u naszych południowych sąsiadów ?
  • 2814 / 14 / 0
Czechy - legalny
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 1 / 0
laska ma troche fety za soba, wczoraj pierwsze okolomefowe klimaty - sniff ~120mg aktualnego wisniowego kokolino

z zew. momentami wygladalo to dziwnie, bo wzielo ja na ciagle rozgladanie sie w przerozne punkty, czeste pytanie "co" gdy ktos gdzies mowil heh, odnosilem takie wrazenie jakby lekki nieogar jej sie wlaczyl czy to od cisnienia czy od nadmiaru energii

za to ona twierdzi ze bylo spoko, nic nieprzyjemnego nie czula, ze nice

jakby miala testowac [cut] mefa [cut] to nie wiem...jakie dawki byscie polecali, zeby byla wieksza pewnosc, ze najwyzej bedzie miala lajtowa probke mefowego stanu, taki nice przyjemny klimat przez troche, a ze jej nie siadze jakis nieogar od razu z powodu dawki

obstawiam scenariusz najpierw oral + dosniffowanie na zejsciu...nie wiem...175 + 100?
jakies opinie propozycje hehe?

Nie mówimy o sklepach - PcP
Wycięcie jeszcze bardziej informacji o sklepie z powodu udowodnienia postem opiniującym napisanym przez noithai,że można kojarzyć sklep - PcP
  • 1558 / 18 / 0
Tak jak napisałeś będzie gitarowo
  • 146 / / 0
Chciałbym zapytać czy próbował już ktoś za jednym razem ~500 mg mefedronu ORALNIE przy wadze osobnika nie przekraczającej setki?
Jak z działaniem?
Poszukuję odpowiedniej dawki mefedronu oralnie dla kogoś kto mefa oralnie próbował tylko raz w ilości ~150 mg (brak jakichkolwiek efektów), obecnie nie ma tolerancji na mefa i nie zależy mu na rozpierdolu, a jedynie na w miarę długim uczuciu euforii i empatii.
  • 809 / 15 / 0
matthiew666 pisze:
Chciałbym zapytać czy próbował już ktoś za jednym razem ~500 mg mefedronu ORALNIE przy wadze osobnika nie przekraczającej setki?
Jak z działaniem?
Poszukuję odpowiedniej dawki mefedronu oralnie dla kogoś kto mefa oralnie próbował tylko raz w ilości ~150 mg (brak jakichkolwiek efektów), obecnie nie ma tolerancji na mefa i nie zależy mu na rozpierdolu, a jedynie na w miarę długim uczuciu euforii i empatii.
500mg oral na mnie działa jak 300 snifem, jak wejdzie przez chwilę nieogar, z czasem euforia i reszta tych mefedronowych specjałów
  • 845 / 12 / 0
taka ciekawostka.

nie wiem jak jest z czystym mefedronem, ale niektore proszki z dopalaczy, ktore go zawieraly, dawaly pozytywny wynik w takich multitestach na narkotyki. Te testery wygladaj jak taki przezroczysty worek, daje sie proszek, lamie i to sie zabarwia na rozne kolorki - jaki kolorek wyjdzie wskazuje na konkretny drag na "legendzie". Takie testy nosza m.in psy tajniaki, wiec lepiej noscie przy sobie nei tylko woreczki ale i kartoniki z proszkow ;-) Chyba ze lubicie posiedziec na dolku ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.